Samsun'da okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Samsun'da okullar tatil mi? Samsun Valiliği son dakika açıklamaları

Meteoroloji tarafından yurt geneline kar yağışı hakkında uyarı yapılması üzerine Samsun'da yaşayanların kar fırtınası beklediğine de değinildi. Eğitim öğretime kar yağışı nedeniyle ara verilecek mi sorusu ise sıklık kazandı. Samsun'da okullar tatil mi? 28 Mart pazartesi günü Samsun'da okullar tatil mi? Samsun'da ikamet edenler Samsun Valiliği tarafından gelecek açıklamayı beklemektedir.

10.03.2022-20:42 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-17:17) Samsun'da okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Samsun'da okullar tatil mi? Samsun Valiliği son dakika açıklamaları

1 hafta sürmesi beklenen kar yağışın etkisi bazı illerde görülmesiyle başta İstanbul, Tunceli ve Kocaeli olmak üzere birçok şehirlerde eğitim öğretime ara verildi. Meteoroloji tarafından gelen uyarılar dikkate alınarak önlemler alınmaya devam ederken Samsun'da okullar tatil olup olmadığına dair açıklama bekleniyor. Samsun'da hava sıcaklığının eksilere düşmesi ise alınacak kararları tetikledi.

11 Mart Samsun'da okullar tatil mi? 

28 Mart Samsun'da okullar tatil mi? 

Karla karışık yağmur ile güne başlayan Samsunlular kar yağışının devam edeceğini bilmektedir. Hafta boyunca hava sıcaklığının -2 derecelerde olması ön görülürken eğitim ve öğretim için yeni bir karar var mı sorusu da araştırılmaya başladı. Samsun Valiliği tarafından okulların kar tatili hakkında henüz açıklama gelmedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal