Galatasaray-Beşiktaş maçı ertelendi mi?

Süper Lig'in 29.haftası Galatasaray ve Beşiktaş karşı karşıya geliyor. 14 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek olan maça hava durumu engeli gelip gelmediği araştırılıyor. Olumsuz hava şartları nedeniyle maçın ertelenip ertelenmeyeceği gündemde yerini aldı. Peki, kar yağışı derbinin ertelenmesine yol açar mı? TFF Galatasaray-Beşiktaş derbisini erteledi mi? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

10.03.2022-22:47 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-22:48) Galatasaray-Beşiktaş maçı ertelendi mi?

Galatasaray ve Beşiktaş 14 Mart Pazartesi günü sahada ter dökecek. Süper Lig’de 29.hafta oynanacak maç taraftarlar tarafından merakla bekleniyor. İstanbul’da etkili olacak olan kar yağışının maça engel oluşturup oluşturmayacağı araştırmaları hız kazandı. Peki, kar yağışı derbinin ertelenmesine yol açar mı? TFF Galatasaray-Beşiktaş derbisini erteledi mi? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

Galatasaray-Beşiktaş maçı ertelendi mi?

Süper Ligin 29.haftasında Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Karşılaşma 14 Mart Pazartesi akşamı 20.00'de gerçekleşecek. Derbinin ertelenmesine ilişkin Türkiye Futbol Federasyonu’ndan bir açıklama yapılmadı. Maçın belirlenen tarihte gerçekleşmesi bekleniyor. İstanbul'da 14 Mart Pazartesi günü karla karışık yağmur beklenmektedir.

1. Lig, TFF 2 ve 3. Lig maçları ertelendi

Türkiye'de görülen soğuk hava dalgası hayatı olumsuz etkiliyor. Birçok kenti etkisi altına alan yoğun kar yağışının maçları erteleyip ertelemeyeceği merak ediliyor. Türkiye Futbol Federasyonu olumsuz hava koşulları sebebiyle maçlarla ilgili karar verdi. TFF'den yapılan açıklamada, hafta sonu tüm yurdu etkisi altına alacak olan elverişsiz hava koşulları nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek muhtemel sorunların dikkate alındığı bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, 11-14 Mart'ta oynanacak Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakaları 1 hafta kaydırılarak 18-21 Mart haftasına alındı. Bu liglerin kalan haftalarına ilişkin programlar daha sonra ilan edilecek. Kadın Futbol Süper Ligi, Kadınlar 2. Lig ve Bölgesel Amatör Lig müsabakaları da bir hafta kaydırıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal