Adana'da Kenevir Yetiştirdiği Evinde Yangın Çıkan Öğrenci, Gözaltına Alındı

Adana'da tek başına yaşayan bir öğrencinin evinde yangın çıktı. Yangın için itfaiye ile beraber eve gelen polis ekipleri evde farklı bir koku daha aldı. Evde kenevir yetiştirdiği belirlenen öğrenci hemen gözaltına alındı.

09.03.2019-10:43 - (Son Güncelleme: 09.03.2019-10:36) Adana'da Kenevir Yetiştirdiği Evinde Yangın Çıkan Öğrenci, Gözaltına Alındı

Adana'da bir üniversite öğrencisinin, oturduğu rezidansın banyo ve yatak odasına kurduğu kenevir serası, evde meydana gelen yangın ardından meydana çıktı.

Alınan bilgiye göre olay, Sarıçam ilçesine bağlı Gültepe Mahallesi'nde oldu. Söyelenene göre, Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı bölümü öğrencisi M.B.'nin (23) tek başına yaşadığı rezidansın 14. katında yangın çıktı. M.B. yangının söndürülmesi için itfaiye birimlerine haber verdi. Bu sırada olay yerine Adana Emniyet Müdürlüğü Sarıçam İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı araştırma ve polis merkezi birimleride geldi. Olay yerine itfaiyeden önce gelen polis birimleri, yangının çıktığı rezidansa girince uyuşturucu kokusunu aldı. Bu sırada itfaiye birimleri de olay yerine gelerek yangına müdahale etti.

POLİS KENEVİR KOKUSUNU ALDI

Polis, itfaiye birimleri ile beraber yangın çıkan kata gittiğinde banyo ve yatak odasında daha keskin bir biçimde kenevir kokusu geldiğini belirledi. İtfaiye birimleri, odaya girerek yangını bütününü söndürdü. Polis, banyo ve yatak odasına girdiği zaman özel olarak havalandırma, nemlendirme ve ışıklandırma sistemi kurularak kenevir serası yapıldığını fark etti. Polis, hemen evde kalan üniversite öğrencisini gözaltına aldı. Ardından olay yeri inceleme birimleri gelerek çalışma yaptı. Polis, yaptığı incelemede özel olarak 29 saksıya ekilmiş biçimde Hint keneviri olduğunu belirledi. Polis, kenevirleri tek tek saksılardan söküp el koydu. Yangının ise seraya çevrilen odadaki çoklu prizden elektrik kontağı yapması neticesinde ortaya çıktığı belirlendi.

Polis tarafından emniyete götürülen zanlının, uyuşturucu kullandığını bu sebeple ekim yaptığını ticaret yapmadığını iddia ettiği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal