Acun Ilıcalı İlk Defa Açıkladı: Sevgilisi Çağla Altunkaya İle Evleniyorlar mı?

Televizyon dünyasının en başarılı isimleri arasında yer alan Acun Ilıcalı, yaptığı işler kadar ilişkileri ile de gündemden düşmüyor. Bir süredir Çağla Altunkaya ile beraber olan Acun Ilıcalı’nın evleneceği iddia edilmişti.

15.09.2021-09:43 - (Son Güncelleme: 15.09.2021-10:30)

Show dünyasının en başarılı isimlerinden biri olan ve geçtiğimiz yıllarda satın aldığı TV8 kanalı ile başarılı işlere imza atan Acun Ilıcalı, özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmüyor. Şeyma Subaşı ile yaşadığı birliktelik, sonrasında gelen evlilik ve olaylı boşanma ile uzun bir süre gündemi meşgul eden Acun Ilıcalı, bir süredir Çağla Altukaya ile beraber. İkilinin gözlerden uzak ilişkisi tam gaz devam ederken, geçenlerde evleneceklerine dair haberlerin basına sızması kafaları karıştırdı. 

ACUN ILICALI İLK DEFA AÇIKLADI! EVLENİYOR MU?

Geçen akşam katıldığı bir programda özel hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Acun Ilıcalı, Çağla Altunkaya ile çok güzel bir ilişkileri olduğunu belirtti. Bir süredir gündemi meşgul eden evlilik iddialarına da cevap veren Ilıcalı, ilişkimde çok mutlu olduğunun altını çizerek , ’Şimdi kısmet bu işler. Yeniden evlenirim ya da evlenmem diyemem ama tabii ki çok iyi bir ilişkim var. Beni mutlu ediyor. Sağ olsun. Düşünceli, nazik ve çok zeki de buluyorum bu arada. Aynı dili konuştuğumuzu düşünüyorum. Herkesle çok yüksek iletişim kurabilen birisi de değilim. Onun tatlı dilli ve değişken muhabbetlere açık olması ve kendini geliştirmesi çok mutlu ediyor beni. İnşallah daha uzun süre devam eder’ dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal