Acun Ilıcalı'dan Büyük Destek! Orman Yangını Çıkan Bölgeye 5 Milyon TL'lik Yardım Yapıyor

Acun Ilıcalı’dan yangın bölgelerine dev destek geldi. Ahbap’ın kurucusu Haluk Levent, Acun Ilıcalı'dan yangın bölgesi için 5 milyon liralık destek geleceğini bildirdi.

06.08.2021-17:10 - (Son Güncelleme: 06.08.2021-17:54) Acun Ilıcalı'dan Büyük Destek! Orman Yangını Çıkan Bölgeye 5 Milyon TL'lik Yardım Yapıyor

Türkiye'nin dört bir yanını yakan ve yüreklerimizi dağlayan orman yangınlarıyla mücadele hız kesmeden devam ediyor. Buna bağlı olarak şu anda 5 ilin 12 noktasında devam eden yangınlara ekiplerin müdahalesi sürerken, yaraların sarılması için gereken destekler başladı. 

İLK GÜNDEN BU YANA DESTEK İÇİN ÇABALIYOR 

Diğer yandan Ahbap kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, Acun Ilıcalı'nın yangın bölgesine yardım yapacağını açıkladı. Dört bir yanı saran orman yangınlarının ilk gününden beri söz konusu bölge için destek çalışmaları gerçekleştiren Ahbap'ın kurucusu Levent, Ilıcalı'nın desteğini sosyal medya hesabından paylaştı. 

‘GÜZEL ADAM SAĞ OL’ 

Ahbap kurucusu sanatçı Levent, Acun Ilıcalı’nın yaptığı yardımı dile getirerek ‘Yangının başından itibaren istişarede olduğumuz Acun Ilıcalı ile yangın sonrası yeniden yapılacak evlerin durumu hakkında bir fikir birliğine vardık. Ahbapların listeleyeceği 100 aileye toplam 5 milyon TL'lik full eşya desteği sağlayacak. Güzel adam sağ ol’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal