Ünlü Şarkıcı Koray Avcı’nın Babası Vefat Etti

Bir süredir tedavi gören ünlü şarkıcı Koray Avcı’nın babası dün akşam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

14.09.2021-17:02 - (Son Güncelleme: 14.09.2021-17:52) Ünlü Şarkıcı Koray Avcı’nın Babası Vefat Etti

Duygusal şarkıların sevilen isimlerinden Koray Avcı, dün akşam Ankara’da bir hastaneden tedavi gören babasını kaybetti. 55 Yaşında olan ve bir süredir tedavi gören Veysel Mehmet Avcı, düzenlenen cenaze töreninin ardından defnedildi. 

KORAY AVCI’NIN ACI GÜNÜ: BABASINI KAYBETTİ

Yaptığı şarkılarla herkesin kalbine dokunan, duygusal şarkıların aranan ismi Koray Avcı, Ankara’da tedavi gören babası Veysel Avcıyı kaybetti. Ünlü şarkıcı acı haberini sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaştı. Avcı yaptığı paylaşımda, ‘Babamız Veysel Medet Avcı'yı kaybettik. Cenazesi yarın (bugün) 14 Eylül Salı Batıkent Pir Sultan Abdal Cemevi'nde kılınacak öğle namazından sonra Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecektir’ ifadeleri yer aldı. 

Cenaze törenine dair koronavirüs tedbirlerin alındığını ifade eden Koray Avcı, ‘Kovid-19 sebebiyle cenazeye katılım sınırlı olacaktır. Şimdiden teşekkür ederiz. Not: Çiçek gönderilmemesini LÖSEV'e bağış yapılmasını rica ederiz. Avcı ailesi’ şeklinde paylaştı.

koray avcının babası vefat etti

KORAY AVCI’YI SANATÇI DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Ünlü şarkıcının sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımı gören sanatçı dostları, Avcı’yı acı gününde yalnız bırakmadı. Soner Sarıkabadayı, Özlem Yıldız, Berkay, Yasemin Sakallıoğlu, Onur Buldu, Cüneyt Özdemir, Şahan Gökbakar, Buray ve Murat Boz gibi birçok ünlü isim Koray Avcı’ya taziye yorumunda bulundu. 

KORAY AVCI’NIN EN ACI GÜNÜ

Bugün öğleden sonra cenaze töreni düzenlendi. Veysel Avcı’nın ce3naze törenine ise birçok kişi katıldı. Babasını son yolculuğuna uğurlayan Koray Avcı’nın, tabut başındaki zor anları sevenlerini üzdü. Avcı, cenaze töreni sonrası ailesi ve sevenlerinden gelen taziyeleri kabul etti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal