ABD'den Teröristlere Bomba Eğitimi!

TSK, MİT ve polisin aralıksız mücadeleri ile drbe üstüne darbe yiyen ve kışa hazırlanamayan PKK, haince kurduğu pusularını arttırdı

06.10.2018-11:27 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-11:16) ABD'den Teröristlere Bomba Eğitimi!

TSK, MİT ve polisin aralıksız mücadeleri ile drbe üstüne darbe yiyen ve kışa hazırlanamayan PKK, haince kurduğu pusularını arttırdı. Batman’da 8 jandarma yola tuzaklanan EYP’yle şehit verildi. Eli kanlı terör örgütü PKK mensuplarına mayın ve EYP eğitimini Suriye’de ABD’li askerler tarafından veriliyor.

ABD’li yetkililer terör mensuplarına verdikleri eğitimden fotoğrafları gururla sosyal medya üzerinden paylaşıyor.



Güvenlik kuvvetleri ile doğrudan çatışmadan tereddüt eden, devamlı uçan silahlı ve silahsız İHA'lardan kaçamadığı için de kışa hazırlanamayan hain terör örgütü PKK/PYD'li teröristler, pusu kurmaya hazırlanıyor. PKK, Batman'da geçen gün, önceden yola döşediği ve gerektiğinde kullanılmak üzere uyumaya bırakılan EYP tuzağını patlatarak 8 askerimizi şehit etti. PKK bu gibi pusular vasıtasıyla, örgütteki dağılma sürecini yavaşlatmayı, güvenlik güçlerinin motivasyonunu bozmayı ve son zamanda artan kırmızı, gri, sarı listedeki elebaşılarına ilişkin operasyonları engellemeyi hedefliyor. Köy ve kırsallardaki PKK hücreleriyle yapılan saldırı girişimlerinin ilerleyen günlerde de devam edebileceğini açıklayan güvenlik kaynakları, asker/polis ve korucuların bu tip saldırılara karşı teyakkuzda olmaları gerektiğini belirtti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal