A Milli Takım'ın Cebelitarık Maçı Öncesi Ozan Tufan Kadrodan Çıkarıldı!

A Milli Takım antrenmanında sağ dizinden sakatlık yaşaması dolayısıyla Ozan Tufan'ın Cebelitarık maçı öncesinde aday kadrodan çıkarıldığı öğrenildi.

13.11.2021-13:53 - (Son Güncelleme: 13.11.2021-14:15)

Katar 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 9. karşılaşmasında Türkiye ile Cebelitarık karşı karşıya gelecek. Oynanacak mücadele öncesi A Milli Takım'a bir sakatlık şoku daha geldi. A Milli Takım'ın, Cebelitarık ile oynayacağı maçtan önce Milli Takım'ın İngiltere Premier Lig'de, Watford formasını terleten Ozan Tufan'dan gelen haberle sarsıldı. Ozan Tufan'ın sakatlığı nedeniyle maç kadrosundan çıkarıldığı açıklandı.

OZAN TUFAN'DAN CEBELİTARIK MAÇI ÖNCESİ KÖTÜ HABER

A Milli Takım'ın akşam Cebelitarık maçı ile oynayacağı karşılaşmadan önce milli futbolcu Ozan Tufan'dan gelen haber takımı sarstı. Cebelitarık maçı öncesi yapılan son antrenmanlarda sağ dizinde sakatlık geçiren Ozan Tufan, Cebelitarık ile oynanacak maçın kadrosundan çıkarıldı.
Watford formasını terleten Ozan Tufan'ın A Milli Takım'ın, Cebelitarık ile oynayacağı maçtan önce yaşadığı sakatlık takımda büyük endişe verdi. A Milli Takım bu akşam sahada Ozan Tufan'dan yararlanamayacak.

A MİLLİ TAKIM'DA SAKATLIK KABUSU DEVAM EDİYOR

A Milli Takım'ın, Dünya Kupası elemeleri öncesi karşılaşacağı kritik Cebelitarık ve Karadağ maçları öncesi yaşanan sakatlık haberleri takımda büyük endişe veriyor. Milli takımda Cengiz Ünder ve Ozan Kabak sakatlıkları dolayısıyla kadrodan çıkarılmıştı. Milli takımda son olarak Ozan Tufan'dan gelen kötü haber kritik maçlar öncesi takımın teknik direktörü Stefan Kuntz'u düşündürüyor. Takımın teknik direktörü Stefan Kuntz'un, yaşanan sakatlıklardan sonra bu akşam Cebelitarık karşısında nasıl bir ilk 11 sahaya süreceği büyük merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal