Galatasaray'ın Transfer Hedefindeki Gedson Fernandes Trafik Kazası Geçirdi!

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma terleten Portekizli yıldız Gedson Fernandes ülkesinde Setubal yakınlarında trafik kazası geçirdi. Futbolcudan gelen haber futbol dünyasını korkuttu.

13.11.2021-13:13 - (Son Güncelleme: 13.11.2021-14:36) Galatasaray'ın Transfer Hedefindeki Gedson Fernandes Trafik Kazası Geçirdi!

Geçtiğimiz sezon sarı kırmızılılarda kiralık olarak forma terleten Portekizli yıldız Gedson Fernandes ülkesinde Setubal yakınlarında trafik kazası geçirdi. Futbolcunun son durumuyla ilgili ülkesinden açıklama geldi.
Süper Lig devlerinden Galatasaray'da kiralık olarak forma giymesinin ardından Portekiz'e Benfica kulübüne dönen Gedson Fernandes, ülkesi Portekiz'de Setubal yakınlarında trafik kazası geçirdi. Futbolcunun durumuyla ilgili açıklama geldi.

GEDSON FERNANDES'İN SAĞLIK DURUMU İYİ

Galatasaray'ın transfer listesindeki Gedson Fernandes'den gelen haber gerek futbolcunun ülkesi Portekiz'de gerek futbolcuyla çok yakından ilgilenen Galatasaray'da büyük endişe verdi. Futbolcunun ülkesi Portekiz'in, Setubal kentinde kaza yaptığı haberi büyük gündem oldu. Futbolcunun son durumuyla ilgili açıklama geldi.
Portekiz basınında yer alan habere göre, Gedson Fernandes'in aracı, önünde hareket halindeki araca çarptı. Portekizli yıldız futbolcunun aracının arkasına da bir başka araç çarptı.
Gedson Fernandes ve kazaya karışan diğer kişilerin kazadan yara almadan kurtulduğu aktarıldı. Kazada sadece maddi hasar oluştuğu öğrenildi. Yapılan kaza sonrası takım yetkililerinin Gedson Fernandes'in evine kadar eşlik ettiği bilgisi duyuruldu.

GEDSON FERNANDES'DEN GELEN HABER GALATASARAY'I ENDİŞELENDİRDİ

Gedson Fernandes'in yaptığı kaza haberi, Süper Lig devlerinden Galatasaray'ı çok endişelendirdi. Galatasaray eski futbolcusu va hala takıma yeniden transfer etmek istediği yıldız futbolcudan gelen haberle sarsıldı. Futbolcudan son olarak gelen iyi haber, Galatasaray camiasının yüreğine su serpti. Gedson Fernandes'in yaptığı kaza haberi futbol dünyasının da gündemine oturdu. Futbolcunun son olarak durumunun iyi olması genel anlamda futbol dünyasını sevindirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal