4 Kasım 2022 Doya Doya Moda kim elendi? Doya Doya Moda haftanın kazananı kim?

TV8’de yayınlanan moda programı Doya Doya Moda’da bir hafta daha sona erdi. İzleyenler haftanın kazananını ve elenen ismini öğrenmek için internete yöneldi. Peki 4 Kasım 2022 Doya Doya Moda kim elendi? Doya Doya Moda haftanın kazananı kim? Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

04.11.2022-17:33 - (Son Güncelleme: 04.11.2022-17:33)

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında milyonlarca izleyene konuk olan Doya Doya Moda programında haftanın kazananı ve elenen ismi araştırma konusu oldu. Dün yayınlanan bölümde günün kazananı Hülya olurken, bugünkü bölümde kimin kazandığı ve kimin elendiği internet üzerinden en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Peki 4 Kasım 2022 Doya Doya Moda kim elendi? Doya Doya Moda haftanın kazananı kim?

Doya Doya Moda haftanın kazananı kim?

Doya Doya Moda’nın 4 Kasım 2022 Cuma günü saat 13.45’te yayınlanan yeni bölümünün konsepti "Kendi defilenizde final selamına çıkıyorsunuz." olarak açıklandı. Programın bugünkü bölümünün sona ermesiyle beraber haftanın kazanan isminin Eda olduğu açıklandı.

Doya Doya Moda son bölüm

4 Kasım 2022 Doya Doya Moda kim elendi?

Doya Doya Moda haftanın kazananının açıklanmasıyla beraber araştırılan konuların ilk sırasına Doya Doya Moda elenen isim yerleşti. Yeni bölümün sona ermesiyle elenen ismin Dilek olduğu açıklandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal