Ümraniyespor Alanyaspor maçı hangi kanalda olacak, ne zaman oynanacak? Ümraniye Alanyaspor maçının hakemi belli oldu mu?

Süper Lig’de geride kalan 12 hafta galibiyet alamayan tek takım olan Ümraniyespor Alanyaspor ile bugün sahasında karşı karşıya gelecek. Futbol severler maçın detaylarını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Ümraniyespor Alanyaspor maçı hangi kanalda olacak, ne zaman oynanacak? Ümraniye Alanyaspor maçının hakemi belli oldu mu? Soruların yanıtı haberimizde...

04.11.2022-16:59 - (Son Güncelleme: 04.11.2022-16:59) Ümraniyespor Alanyaspor maçı hangi kanalda olacak, ne zaman oynanacak? Ümraniye Alanyaspor maçının hakemi belli oldu mu?

Spor Toto Süper Lig’in 13. hafta maçında Ümraniyespor Alanyaspor ile bugün evinde kozlarını paylaşacak. Ligde 12 hafta geride kalırken 3 puanla tanışamayan tek takım olan ev sahibi Ümraniyespor, son haftaların çıkış yapan takımı Alanyaspor karşısında kazanarak 3 puanı en sonunda hanesine yazdırmak istiyor. Son 3 maçında 7 puan toplayan Alanyaspor ise yenilmezlik serisini 4 maça çıkarmak için bugün sahada mücadele edecek. Peki Ümraniyespor Alanyaspor maçı hangi kanalda olacak, ne zaman oynanacak? Ümraniye Alanyaspor maçının hakemi belli oldu mu?

Ümraniyespor Alanyaspor maçı hangi kanalda olacak, ne zaman oynanacak?

Spor Toto Süper Lig’in 13. hafta maçında Ümraniyespor Alanyaspor ile bugün saat 20.00’de Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu’nda karşılaşacak. Futbol severler bu karşılaşmayı canlı olarak Bein Sports 1’den izleyebilecek.

Ümraniyespor Alanyaspor Maçı

Ümraniye Alanyaspor maçının hakemi belli oldu mu?

Ümraniye Alanyaspor maçının hakemi belli oldu. Kritik karşılaşmada Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan’ın yardımcılıklarını Cemil Tunç ve Özgür Ertem üstlenecek. VAR koltuğunda ise Bülent Birincioğlu oturacak.

Ümraniyespor Alanyaspor muhtemel ilk 11’ler:

Ümraniyespor: Anıl Demir, Mustafa Eser, Onur Atasayar, Allyson, Popov, Sackey, Serkan Göksu, Avounou, Umut Nayir, Valle, Geraldo

Alanyaspor: Runarsson, Furkan Bayır, Fatih Aksoy, Pereira, Balkovec, Umut Güneş, Efecan Karaca, Fer, Hassan, Doumbia, Candeias

Ümraniyespor’da Serkan Kırıntılı’nın sakatlığı sürerken, Onur Ayık’ın oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. 

Öte yandan Alanyaspor’da Efkan Bekiroğlu dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal