Galatasaray’ın kapısından döndü: Şimdilerde Avrupa’ya damga vuruyor

Yaz transfer sezonunda Galatasaray’a transfer olmanın eşiğine gelen fakat resmi imzayı atmayan Brezilyalı futbolcu Evander, şimdilerde formasını giydiği Midtjyland ile Avrupa Ligi’ne damga vuruyor.

04.11.2022-14:34 - (Son Güncelleme: 04.11.2022-14:34)

Galatasaray’ın sezon başında transferi için oldukça uğraş verdiği Brezilyalı futbolcu Evander, sarı kırmızılı takımın kapısından dönmüştü. Icardi, Torreira, Seferovic, Oliveira ve Mertens gibi yıldızları kadrosuna katan sarı kırmızılı ekipte teknik direktör Okan Buruk’un en çok istediği isimlerden birisi olan Midtjyland futbolcusu Evander’in transferi gerçekleşmemişti.

Galatasaray’ı çok istemişti

Milliyet’in haberine göre; Evinde Galatasaray maçları izlerken çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesaplarında paylaşan ve sarı - kırmızlı formayı giymeyi çok isteyen yıldız oyuncu, transfer gerçekleşmeyince takımına odaklandı.

Galatasaray Evander

Şimdilerde Avrupa’ya damga vuruyor

Midtjylland formasıyla UEFA Avrupa Ligi'nde de mücadele eden Evander harika bir sezon geçiriyor. Başarılı oyuncu beş asistle UEFA Avrupa Ligi grup aşamasının asist kralı oldu.

24 yaşındaki oyuncu Avrupa Ligi grup aşamasında sahaya çıktığı altı maçta bir gol atarken, dört kez de asist yaptı. Evander, bu sezon tüm kulvarlarda ise 19 kez forma giydi. Yıldız oyuncu bu maçlarda yedi gol atarken, dört kez de asist yapmayı başardı.

Beş asistle UEFA Avrupa Ligi'nde lider durumda olan Evander'i dört asistle Trabzonspor'dan Bakasetas ile üç asistle Fenerbahçe'den Rossi takip etti.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal