Bu akşam başlıyor: Yürek Çıkmazı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Yürek Çıkmazı ne zaman ve hangi kanalda?

Yeni sezonun dikkat çeken yapımlarından birisi olan Yürek Çıkmazı dizisinin ilk bölümü bu akşam yayınlanacak. Dizi severler ise Yürek Çıkmazı dizisi hakkındaki önemli detayları internet üzerinden araştırıyor. Peki Yürek Çıkmazı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Yürek Çıkmaz’ı ne zaman ve hangi kanalda? Soruların yanıtı haberimizde...

01.11.2022-17:07 - (Son Güncelleme: 01.11.2022-17:07) Bu akşam başlıyor: Yürek Çıkmazı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?  Yürek Çıkmazı ne zaman ve hangi kanalda?

Kaliteli bir oyuncu kadrosuna ve yeni sezonun en dikkat çeken hikayelerinden birisine sahip olan Yürek Çıkmazı dizisi, yayın hayatına bu akşam ilk bölümüyle beraber başlayacak. Dizinin başlamasına saatler kala Yürek Çıkmazı dizisi hakkındaki önemli detayları öğrenmek isteyen dizi severler soluğu arama motorlarında aldı. Peki Yürek Çıkmazı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?  Yürek Çıkmazı ne zaman ve hangi kanalda?

Yürek Çıkmazı dizisi konusu nedir?

Yıllardır kocası tarafından aile içi şiddete maruz kalan Cennet hastaneye kaldırılır. Bu sırada tanıştığı avukat Zeynep'e ölünce açması şartıyla bir mektup verir. Bu mektup Cennet'in oğlu Halil ile avukat Zeynep'i bir araya getirirken kardeşler arasında yeni bir çatışma doğuracaktır.

Yürek Çıkmazı dizisi

Yürek Çıkmazı dizisi oyuncuları kimler?

Yürek Çıkmazı dizisinin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay, İlayda Ildır gibi isimler yer alıyor. Oyuncuların hayat verecekleri karakterler ise şu şekilde:

Ayça Bingöl - Cennet

İrem Helvacıoğlu - Zeynep

Alp Navruz - Halil

Mesut Akusta - Yılmaz

Dilara Aksüyek - Feride

Bihter Dinçel - Birsen

Yürek Çıkmazı ne zaman ve hangi kanalda?

Yürek Çıkmazı dizisi 1 Kasım 2022 Salı günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında başlıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal