Kaan Yıldırım’dan Pınar Deniz’e aşk dolu sözler: İyi ki varsın sevgilim

Yargı dizisinin Ceylin’i Pınar Deniz ile aynı zamanda meslektaşı olan sevgilisi Kaan Yıldırım’ın aşkı magazin dünyasının gündeminden düşmüyor. Kaan Yıldırım Pınar Deniz’in doğum gününü sosyal medya hesabından aşk dolu sözlerle kutladı.

04.11.2022-17:24 - (Son Güncelleme: 04.11.2022-17:24) Kaan Yıldırım’dan Pınar Deniz’e aşk dolu sözler: İyi ki varsın sevgilim

Son zamanların en çok konuşulan çiftlerinden Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz ikilisi, Deniz’in doğum günü sebebiyle Sarıyer’de bir mekanda görüntülendi. Sevgilisi Pınar Deniz’in doğum gününü sosyal medya hesabından aşk dolu sözlerle kutlayan Kaan Yıldırım, ‘’İyi ki varsın sevgilim’’ sözleriyle aşk fotoğraflarını paylaştı. 

Sürpriz yaptıklarını düşündüler ama yapamadılar

Milliyet Cadde’de yer alan habere göre; Çok mutlu olduğunu dile getiren güzel oyuncu, "Bana sürpriz yaptıklarını düşündüler ama yapamadılar. Kaan evden 'Sete gidiyorum' diye çıkınca anladım bir şeyler olacağını. Dizideki 'Avukat Ceylin' gibi ince eleyip sık dokudum ve sürprizi önceden anlamıştım zaten” diyerek kahkaha attı.

Kaan Yıldırım Pınar Deniz

İkili, Pınar Deniz'in yeni yaşında sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl dilediklerini dile getirdi.

İyi ki varsın sevgilim

Heyecanın bir an olsun düşmediği senaryosuyla izleyiciyi ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz, bugün 28 yaşına bastı. Kaan Yıldırım, sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarla kutladı. Yakışıklı oyuncu, Pınar Deniz ile yer aldığı romantik ve eğlenceli karelere ‘’Hep gül, hep gülelim. İyi ki varsın, nice yaşlara sevgilim.’’ notunu düştü.

Yargı dizisini Pınar ile beraber izliyoruz

 İstanbul’da gerçekleşen bir galada objektiflere yansıyan ünlü çiftten Kaan Yıldırım, sevgilisinin Kaan Urgancıoğlu ile partnerliği hakkında şöyle konuşmuştu: 

‘’Aslında bana laf düşmez. Pınar ile Kaan'ın ikinci işleri. Çok iyiler, çok seviliyorlar. Ben de Yargı’yı Pınar’la beraber izlemeye başladım. Zaten çok iyi senaryo, herkes çok iyi oynuyor. Pazar günleri beraber izliyoruz.’’

Kaan Yıldırım Pınar Deniz-1

Bir görüşürüz bir yolunu buluruz

Pınar Deniz ise “İkiniz de çok yoğun çalışıyorsunuz, aranızda özlem olacak mı?” sorusuna, "Biz görüşürüz, bir yolunu buluruz. O yüzden hiç bizim yerimize siz endişelenmeyin. Çalışıyor olmak güzel bir şey. O yüzden o da, ben de çalışmayı seviyoruz. Arta kalan zamanları zaten beraber geçiriyoruz" yanıtını vermişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal