15 Başkonsolosluk Çalışanı Savcılıkta İfade Veriyor!

Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması ile alakalı devam eden soruşturmada 15 konsolosluk çalışanı ifade veriyor. İfade verenler arasında Başkonsolos'un makam şoförü de yer alıyor.

19.10.2018-17:15 - (Son Güncelleme: 19.10.2018-17:09) 15 Başkonsolosluk Çalışanı Savcılıkta İfade Veriyor!

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması ile alakalı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından devam eden soruşturma çerçevesinde, içlerinde Suudi Arabistan Başkonsolosu'nun makam şoförünün de bulunduğu yaklaşık 15 konsolosluk personeli, savcılığa tanık olarak ifade veriyor.

KONSOLOSLUK ÇALIŞANLARI TANIK OLARAK DİNLENİYOR

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girmesinin ardından ortadan kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın akıbeti ile alakalı devam eden soruşturmada konsolosluk personelleri tanık olarak ifade veriyor.

15 TANIK SAVCILARA İFADE VERİYOR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yapılan soruşturma çerçevesinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na davet edilen yaklaşık 15 tanık savcılara ifade veriyor.

İFADE VERENLER ARASINDA SUUDİ KONSOLOS'UN MAKAM ŞOFÖRÜ DE VAR

İfade verenler içinde Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nun makam şoförü, konsolosluğun teknik sorumlusu, santral personeli ve muhasebe sorumlusu da bulunuyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal