13 milyonluk arabasıyla tur atan Selin Ciğerci'nin camını yaptırmak için verdiği ücret dudak uçuklattı

Sosyal medya fenomeni olan Selin Ciğerci'nin lüks aracının camı çatlayınca ünlü fenomen öyle bir meblağa tamir ettirdi ki herkesin ağzı açık kaldı. İşte habere ilişkin o detaylar...

04.03.2022-15:49 - (Son Güncelleme: 04.03.2022-16:32)

Sosyal mecralarda çektiği videolar ve yaptığı paylaşımlarla tanınan ünlü fenomen Selin Ciğerci, kısa sürede ününe ün katmaya devam ediyor. Eski futbolcu Gökhan Çıra ile dolu dizgin aşk yaşayan ve bu aşkını yaz aylarında ikinci kez nikahla taçlandıracak olan Ciğerci, önceki gün basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Lüks markalara ve arabalara olan düşkünlüğüyle bilinen ünlü fenomen, bu kez de milyonluk aracıyla kameralara yansıdı. Kendisine adeta galeri kuran Selin Ciğerci, 13 milyonluk Rolls Royce markalı aracıyla görüntülendi. Arabasının camının çatladığını belirten ünlü fenomen, tamir için verdiği ücreti söyleyince de herkesin ağzı açık kaldı. 

Ciğerci: Benim de kalbim çatladı

Yaptığı paylaşımlarla herkesin hayatına giren ve şuan hemen hemen her yerde kendi güzellik merkezini açan güzel fenomen Selin Ciğerci, önceki akşam kameralara yansıdı. Geçtiğimiz aylarda eşi Gökhan Çıra'yla tek celsede boşanan ve bu boşanmanın ardından çok uzun zaman geçmeden tekrar bir araya gelen ikili aşklarına kaldıkları yerden devam ediyor. Sosyal medya hesaplarından sık sık birbirleriyle olan romantik pozlarını paylaşmaya devam eden ikiliden Ciğerci, hem yaşadığı aşkla hem de lükse olan tutkusuyla magazin gündemine bomba gibi düşüyor. Birçok kişinin çok beğendiği bir lüks araca sahip olan ünlü fenomen, Rolls Royce marka aracıyla kameralara yakalandı. 13 milyon TL olduğu bilinen otomobilinin camının çatladığını belirten Ciğerci, tamir içinde 175 bin TL ödediğini söyleyince herkesin ağzı açık kaldı. Ciğerci ödediği miktarı söyleyip; ''Benim de kalbim çatladı'' ifadelerini kullandı. Ünlü fenomenin bu açıklamasından sonra takipçileri; ''Ne dertler var şükredelim arkadaşlar'' , ''O kadar fakirim ki 175 TL olarak okudum'' gibi yorumlarda bulundu. 

Selin Ciğerci'nin lüks aracının camı çatlattı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal