28.07.2022-13:50 (Son Güncelleme:04.04.2023-08:57)


1

KİMDİR?

KİMDİR?

Gökhan Çıra, 16 Şubat 1996 yılında dünyaya gelmiştir. Eski Türk futbolcu ve iş adamıdır. Gökhan Çıra, futbol kariyerine Fatsa Yaşamspor'da başladıktan sonra, Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör lisansla forma giydi. 2014 yılında Galatasaray 19 yaş altı futbol takımına seçildi. 2014-2015 sezonunda, Galatasaray forması altında 23 lig maçına çıktı ve 5 gol attı. Yine bu sezonda UEFA Gençlik Liginde forma giyme şansı yakaladı. Bu ligde Anderlecht, Arsenal ve Borussia Dortmund'un 19 yaş altı takımlarına karşı toplamda 4 maçta forma giydi. 2015 yılında Galatasaray 21 yaş altı futbol takımına geçti. 2015-2016 sezonunda ise 26 lig maçında forma giyip, 3 gol kaydetti. Galatasaray altyapısı altında iki sezon geçirdikten sonra takımdan ayrıldı. Son olarak 2. Lig takımlarından Tuzlaspor'un formasını giyen, özel işlerinin yoğunluğundan ve o dönem eşi Selin Ciğerci'nin futbolu bırakmasını istemesinden dolayı henüz 24 yaşında futbolculuk kariyerine son veren Gökhan Çıra'nın, Eylül 2020'de 3. Lig'de yer alan Bayrampaşa SK takımının asbaşkanlık görevine getirildiği açıklanmıştır. 23 Ocak 2021 tarihinde sosyal medya hesabından Bayrampaşaspor kulübünün yarısına ortak olduğunu duyurdu.



2

Kariyeri

Kariyeri

Fatsa Yaşamspor ile futbol kariyerine adım atan Gökhan Çıra daha sonra Altınordu belediyespor ve soyaspor gençlik kulüplerinde top koşturdu.



3

Evliliği

Evliliği

Gökhan Çıra, 2015-2016 sezonunda Galatasaray'ın U19 takımında 25 bin euro karşılığı transfer edildi. Çıra, daha sonra Beylerbeyi takımına transfer oldu. 2017-2018'de Diyarbekirspor'da yer aldı.



4

Gökhan Çıra'dan kızı ile paylaşım

Gökhan Çıra'dan kızı ile paylaşım

Selin Ciğerci ile olan birlikteliği çok konuşulan Gökhan Çıra, geçtiğimiz aylarda boşanmıştı. Boşanmadan kısa bir süre sonra hayatına başka bir kadını alan Çıra, evlilğinde Ciğerci'yi aldattığını itiraf etmişti. İkilinin evli olduğu dönemde yaptıkları evlat edinme başvurusu onaylanmış ve çift boşandıktan sonra bir kız çocuğu sahiplenmişti. Gökhan Çıra sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kızının yüzünü gösterdi. Bu fotoğrafa takipçilerinden eleştiri geldi.



5

Kendisine gelen itiraf

Kendisine gelen itiraf

Şu sıralar yeni ilişkisiyle mutlu olan ve her fırsatta keyfinin yerinde olduğunu söyleyen Gökhan Çıra'ya takipçisi "Bunu söylemek cesaret ister ama deneyeceğim. Ayağınla bana basmanı çok istiyorum" dedi.



6

2. kez boşandı

2. kez boşandı

Geçtiğimiz aylarda 2. kez nikah masasına oturan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti bir kez daha ayrılık kararı aldı. Gökhan Çıra sosyal medya hesabından "Biz büyük umutlarla ikinci kez denedik ama evlilik işini yine beceremedik. Birbirimizi kırmak, üzmek bizim en büyük korkumuz o yüzden gerektiğinde birbirimizi kırmaktansa birbirimizden vazgeçmeyi hep bildik. Selin Ciğerci ile bugün itibari ile boşanma kararı almış bulunmaktayız. inşallah ikimiz için de her şeyin hayırlısı olsun. Biz hayatımız boyunca her zaman birbirimizin destekçisi, arkadaşı olacağız. Bu hassas ve zor kararımıza sizlerin de hassasiyetle yaklaşmasını bekliyoruz" açıklamasını yaptı. Selin Ciğerci ise "Evlilik, eş olmak, aile kurmak... Hepsi en sevdiğim değerler. İki kez denedik. Olmadı. Lütfen iki tarafın da duygusal ruh haline yakışan bir saygıyla, açık aramaya, bizden bağımsız sebep bulmaya çalışmadan saygıyla bilelim ve geçelim. Adli tatil bitecek. Resmî işlemler eylülde son bulacak. Hayat devam ediyor. Edecek." sözlerini paylaştı.



7

Selin Ciğerci ile nikahı

Selin Ciğerci ile nikahı

28 Ekim 2019 yılında görkemli bir düğünle nikah masasına oturan sosyal medya fenomeni ve eski futbolcu Gökhan Çıra, 10 Eylül 2021'de tek celsede boşanmıştı.



8

Tekrar barıştılar

Tekrar barıştılar

Ayrılığı dayanamayan ikili, ocak ayında yeniden barıştıklarını duyurmuştu. Çift, ikinci kez evlilik kararı aldı. Dün akşam 28. yaş günün yakın arkadaşlarıyla kutlayan Gökhan Çıra, teşekkür konuşması yaparken Selin Ciğerci'ye büyük bir sürpriz yaparak ikinci kez evlilik teklifi etti. "Evet" cevabını alan Çıra, o anları da Instagram hesabından paylaşarak şu notu düştü: "Ne desem ne yazsam bilmiyorum ama o kadar mutluyum o kadar heyecanlıydım ve heyecanlıyım ki bu kadar sevildiğimizi bilmek kimi arasam ikiletmeden gelen abilerim kardeşlerim dostlarım iyi ki ama iyi ki varsınız. Bugün doğum günüm evet ama en önemlisi hayatımın anlamı kadınım tekrar 'Evet' dedi iyi ki varsınız. Hepinizi çok seviyorum gelen arayan soran yazan herkese çok teşekkür ediyorum iyi ki sizler gibi dost, abi, kardeş, abla aile edinmişim. Allah hepinizden razı olsun herkes kendini biliyor tek tek yazamadım buradan görürsünüz diye hep hayatımızda kalın" Şeklinde paylaşım yaptı.



9

SELİN CİĞERCİYE BÜYÜK SÜPRİZ

SELİN CİĞERCİYE BÜYÜK SÜPRİZ

Gökhan Çıra, 2014 yılında cinsiyet değiştiren şarkıcı ve İnternet fenomeni olan Selin Ciğerci ile 28 Ekim 2019 tarihinde evlenmiştir. 10 Eylül 2021 tarihinde çeşitli fikir ayrılıklarının oldukları gerekçesiyle anlaşmalı olarak yollarını ayırmışlardır.



10

Tekrar evlenme teklifi etti

Tekrar evlenme teklifi etti

5 Ocak 2022'de çıkan haberlerde Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'nın barıştıklarını aktarmışlardı. Dün akşam 28. yaş günün yakın arkadaşlarıyla kutlayan Gökhan Çıra, teşekkür konuşması yaparken Selin Ciğerci'ye büyük bir sürpriz yaparak ikinci kez evlilik teklifi etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR