Fenomen Gelin Adayı Naz Ağaoğlu'nun Lüks Yatından Paylaşım Yaptı!

'Zuhal Topal'la' izdivaç programında tanınan fenomen gelin adayı Naz, Ağaoğlu'nun lüks yatından cesur bir paylaşımda bulundu.

18.07.2017-16:30 - (Son Güncelleme: 18.07.2017-16:30) Fenomen Gelin Adayı Naz Ağaoğlu'nun Lüks Yatından Paylaşım Yaptı!

Fenomen gelin adayı Naz, sosyal medya hesabından herkesi şoke eden bir paylaşımda bulundu. Geride bıraktığımız günlerde zengin iş adamı Ali Ağaoğlu'nun kardeşi Hüseyin Ağaoğlu ile yatta magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıyan fenomen gelin adayı Naz, havuz başında çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı ve altına da şu notu düştü:

"Bakıyorum da merhaba bile demiyeceğim üç beş çapulcu kezbancığı nasıl kendini değerli hisetmişse söylediğim her şeyi üstüne alınmış... ama bu inandırıcı değil derdin ne ismini yazayım mı buraya takipçi mi kasmak istiyorsun?? Imm bi düşüneyim ismin burda (...) gibi durur. Özendiğin hayatı yaşıyorum sen de hala Instagram'da reklam karşılığı ürün gönderiyor musunuz, diye takıl. İhtiyacın bir şey olursa yine de ara hee insanız sonuçta... Hadi saman altından su yürütenler masum cici ve çirkin kızlar benim adımı ağzınıza almayı bırakın...



GELİN ADAYI NAZ'I ÜNLÜ İŞ ADAMI'NIN YATINDA GÖRENLER ŞOKE OLDU!

Geride bıraktığımız 2017 yılında Avşa Adası'ndaki villası yanan ünlü iş adamı Hüseyin Ağaoğlu, abisi Ali Ağaoğlu'nun yatıyla boğazda kızlarla çapkınlık yaparken magazin muhabirleri tarafından yakalandı. Çapkınlık konusunda abisi Ali Ağaoğlu'nun yolundan giden Hüseyin Ağaoğlu, reyting rekorları kıran ünlü sunucu Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programının en çok konuşulan gelin adayı Naz ve bir kadın arkadaşıyla birlikte görüntülendi.

Ünlüler camiasının en çok gittiği yerlerden olan Bebek'teki bir restoranın iskelesine yemek almak için yanaşan lüks yatın arkasında iki kadınla görüntülenen zengin iş adamı Hüseyin Ağoğlu, skandal gelin adayı Naz'ın dansıyla birlikte neşesi iki kat daha arttı. Sonrasında magazin muhabirlerini fark eden iş adamı Hüseyin Ağaoğlu ve gelin adayı Naz, objektiflere poz verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal