Fazilet Hanım Ve Kızları 41. Bölüm Fragmanı

Star TV'nin sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları son bölümünü gerilim yaşatırken yeni bölüm fragmanı büyük merak uyandırdı. Fazilet Hanım ve Kızları son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

27.03.2018-17:55 - (Son Güncelleme: 27.03.2018-17:37)

 

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin son bölümünde; Hazan'ın kesin bir kararla Sinan'la olan ilişkisini tamamen bitirmek üzere aldığı sürpriz karar damgasını vururken, diğer tarafta Fazilet ise Hazan ve Yağız ikilisinin aşkının giderek ciddi bir boyuta gelmesinden dolayı duyduğu büyük korkuyla evlilik oyunu düzenleme girişiminde bulunur.

Entrika dolu sahneleriyle izleyici kitlesini her hafta şaşırtmaya devam eden Fazilet Hanım ve Kızları 41. bölüm fragmanı yayınlandı.

GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

Fazilet, bir yandan Sinan'a bir yandan Hazım'a ikili oynayarak, Hazan'ın haberi olmadan evlilik oyununu başlatır. Kafası karışan Sinan bir karar aşamasındayken Hazan ise çoktan Sinan'dan ayrılmaya karar vermiştir. Oğullarının aynı kız için karşı karşıya gelmesinden çekinen Hazım, bir yandan Yasemin'in şantajıyla boğuşurken diğer yanda olacakların önüne geçmek için Yağız'ı hedefine alır. Hazan yüzünden babasıyla karşı karşıya gelmek Yağız için hiç kolay olmayacaktır. Gördükleri psikolojik baskı Yağız ve Hazan arasındaki tansiyonu giderek arttırır. Diğer yanda, Yasin, annesi ve Selin'le hayatının yüzleşmesini yaşar. Ece ve Selin tehlikeli bir şekilde karşı karşıya gelir. Gerçekler silah sesinin altında kalır. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal