Trump'ın Helikopteri Düştü!

Donald Trump'ın sahibi olduğu helikopter kaza geçirdi.

12.07.2017-13:40 - (Son Güncelleme: 12.07.2017-15:38)

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York şehiri çevrelerinde bir helikopter kazası yaşandığı haberi geldi. Düşmüş olan helikopterin Amerika Birleşik Devlet Başkanı Donald Trump’a ait olduğu açıklandı. Kaza sırasında ise  Amerika Birleşik Devlet başkanı Trump'ın helikopterin düştüğü esnada helikopterde olmadığı ifade edildi.

Olay sırasında can kaybı yaşanmasa da, helikopterin ismi dikkatlerden kaçmamış. Kazadan sonra, pilotlar helikopterin üzerinde yazılmış "Trump" kelimesini gizlemeye çalışmışlar. Kaza esnasında helikopterin sadece kuyruk kısmı hasar görmüş. Kazanın gerçekleşme sebebi ise araştırılmakta.

BAŞKAN TRUMP'A YENİ CANAVAR ARACI GELİYOR

ABD Başkanı Donald Trump, yeni başkanlık aracı gelene kadar Barack Obama'nın Cadillac marka eski 'Beast'ini kullanıyordu. Trump'ın General Motors'a yaptırdığı Cadillac One nam-ı diğer Canavar'ın modifiyesi tamamlandı. İlk kez görücüye çıkan araç, normal limuzin boyutlarından büyük ve kurşun geçirmez yapısıyla dikkat çekiyor. Lüks araç, balistik füze ve kimyasal silahlara karşı da savunma sistemine sahip. General Motors, 1.5 milyon dolar değerindeki limuzinden 12 adet üretecek ve dünyanın farklı bölgelerine gönderecek. Yani Trump'ı başka ülkelerde de aynı otomobilden bir tane bekleyecek. Canavar 30 Mart'ta Donald Trump'a teslim edilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal