İmar Barışı Başvuruları İçin Kamu Bankaları Haftasonu Açık Olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İmar Barışı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, 31 Aralık tarihinde başvuru sürecinin biteceği İmar Barışı'nda herhangi bir aksaklık meydana gelmemesi için hafta sonu da bütün kamu bankalarının açık olacağını belirtti.

28.12.2018-14:14 - (Son Güncelleme: 28.12.2018-14:10) İmar Barışı Başvuruları İçin Kamu Bankaları Haftasonu Açık Olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İmar Barışı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, 31 Aralık tarihinde başvuru sürecinin biteceği İmar Barışı'nda herhangi bir aksaklık meydana gelmemesi için hafta sonu da bütün kamu bankalarının açık olacağını belirtti.

İMAR BARIŞI'NDAN 14 MİLYAR LİRA ELDE EDİLDİ

İmar Barışı'na toplam başvuru sayısını da belirten Bakan Kurum 'Bugün için yaklaşık 9 milyon 500 bin vatandaşımız imar barışından faydalandılar. Toplamda yaklaşık 14 milyar liralık bir bedel ödendi.' açıklamalarında bulundu.

BANKALAR HAFTA SONU AÇIK OLACAK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum açıklamalarında, 'İmar Barışı'nda 31 Aralık'ta süreç tamamlanıyor. Sürecin uzatılmasına ilişkin ciddi talep var. Bunu biz 31 Aralık'ta inşallah değerlendirmiş olacağız ancak 31 Aralık'a kadar vatandaşımızın ödemelerinin yapılabilmesi adına hafta sonu da bütün kamu bankaları açık olacaklar ve İmar Barışı sürecinden vatandaşımız hafta sonu da faydalanabilecek.' ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Emlak Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal