Taksitle arsa almak artık mümkün! Milli Emlak 47 arsa ve araziyi taksitli satışa çıkardı

Taksitli arsa ve arazi sahibi olmak isteyen vatandaşlar, Milli Emlâk’ın resmi internet sitesine kesinlikle göz atmalı! 47 adet arsa ve arazi taksitli şekilde ihale usulü satışa çıkartılacak.

26.04.2024-10:31 - (Son Güncelleme: 26.04.2024-10:31) Taksitle arsa almak artık mümkün! Milli Emlak 47 arsa ve araziyi taksitli satışa çıkardı

Uygun fiyatlarla arsa ve arazi almak isteyen vatandaşlara müjde dolu haber Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı olan Milli Emlak tarafından verildi. Milli Emlak her geçen gün uygun fiyatlarla vatandaşları gayrimenkul sahibi yapmaya devam ederken; bu defa başlattığı kampanyayla taksitli gayrimenkul satışı yapacağını paylaştı. Hem uygun fiyatlarla hem de taksitli şekilde gayrimenkul sahibi olmak isteyen vatandaşlar, Milli Emlak’ın resmi sitesinde muhakkak göz atmalı! 

Kocaeli ve Çorum’da 47 adet arsa arazi satışa çıkartılacak

Milli Emlak’tan müjdeli haber bu defa Kocaeli ve Çorum’da olan vatandaşlara geldi. Kocaeli ve Çorum’da toplamda 47 adet arsa ve arazinin taksitli şekilde satışa çıkartılacağı paylaşıldı. Söz konusu olan ilanlar ile ilgili detaylı bir satış metin hazırlanmışken; Kocaeli’de İzmit, Kandıra, Başiskele, Kartepe, Hebze ve Dilovası ilçelerinde toplamda 9 adet arsa ve arazi satışa çıkartılacak. Satış ihalesinin 7 Mayıs 2024 saat 09:30 da gerçekleştirileceği paylaşıldı. Bol taksit seçenekleriyle arsa ya da arazi sahibi olmak isteyen vatandaşlar gayrimenkulün istenilen teminat bedelinin yatırımları durumunda ihaleye katılım sağlayabilecekler. Teminat bedelini yatırmayan vatandaşlar ihaleye katılım sağlayamayacak.

Taksitle arsa almak artık mümkün! Milli Emlak 47 arsa ve araziyi taksitli satışa çıkardı

Çorum’un ise Bayat ilçesinde toplamda 38 adet arsa ve arazi satışa çıkartılacak. 7 Mayıs 2024 saat 09:30’da gerçekleşecek olan ihalelerin tüm diğer detayları da açığa çıktı. Bayat ilçesinde 5.000 TL’den başlayan arsa ve arazi satışları 508.000 TL’ye kadar yükseliyor.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal