Ziraat Bankası kartı olanlara müjde! Kartlara 500 TL yükleniyor

Ziraat Bankası, müşterilerine kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda kartlara 500 TL yatırılacağı açıkladı. Bahsi geçen kampanyanın 30 Nisan tarihi son tarih olurken vatandaşlar araştırmaya başladı. Ziraat Bankası kartı olanlara 500 TL ödeme nasıl yapılacak? Bankkart kullanımlarında yapılacak harcamalarda yatırılacak 500 TL ödeme hakkında tüm detaylar haberimizde

29.04.2022-18:09 - (Son Güncelleme: 29.04.2022-18:09) Ziraat Bankası kartı olanlara müjde! Kartlara 500 TL yükleniyor

Ziraat Bankası kartı bulunan kişileri ilgilendiren bu kampanya duyurusu çok ses getirdi. Bankkart ile TatilBudur'da tek seferde yapılacak 5.000 TL ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişlerde 500 TL hesaplara yatırılacak. Bankkart lira olarak yatırılacak 500 TL ödemeler hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

500 TL verilecek

Bankkart kredi kartı ya da bank kartı özelliklerinden olan TatilBudur üzerinden yapılan harcamalarda bankkart lira hesaplara yatırılıyor. 5000 TL ve üzeri yapılan alışverişlerde 500 TL verileceği açıklandı. Yaz aylarının gelmesiyle tatil planlarını yapmaya başlayan kişileri ilgilendiren bu kampanya SMS gönderimi ile katılım yapılmaktadır.

Ziraat Bankası kampanyası

SMS gönderilmesi gerekiyor

Ziraat Bankası tarafından başlatılan kamoanyaya SMS ile katılım oldukça kolay. TATILBUDUR yazıp 4757'ye SMS gönderilmesi gerekir. Kampanyadan yararlanabilmek için SMS gönderimi gerekli olarak gösterildi.

13 Haziran'da geri alınacak

Ziraat Bankası kartı olanlar kampanyayı araştırmaya başlarken yapılan alışverişlerde POS cihazlarının kullanılması gerektiği belirlendi. Yapılan duyurularda Bankkart Liralar 12 Mayıs 2022 tarihinde yüklenecektir. Yüklenen liraların ise kullanım zamanı 12 Haziran'a kadardır.

Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 500 TL Bankkart Lira kazanabileceği belirtilerek ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edileceği kampanyaya Bireysel kartlar ile yapılan harcamalar dahil edileceği bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal