Zeytin ve incirin birleşiminden gelen şifa: 21 günde etkisini gösteriyor

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi zeytin ile yazın en gözde meyvesi incir bir araya geldiğinde, tam bir ilaca dönüştüğünü biliyor musunuz? Bizde etkisini 21 günde gösteren incir ve zeytin kürünü sizler için hazırladık. İşte detaylar…

14.04.2022-11:33 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-11:33)

Faydaları saymakla bitmeyen iki besin, bir kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi, diğeri ise yaz aylarının en gözde meyvesi. Peki bu ikiliyi bir araya getirdiğimizde, ortaya harikulade bir karışım çıktığını biliyor musunuz? Bizde merak edenler için, yağ yakımını kolaylaştıran, kansere geçit vermeyen karışımın detaylarını sizler için hazırladık. 

7 zeytin 1 incir kürünün faydaları

Vücudu arındırır: İncir ve zeytinde bulunan yüksek antioksidanlar vücuttaki serbest radikalleri bertaraf etmekte harikadır.

Ödem ve şişkinliği yok eder: Her gün 7 zeytin 1 incir kürü uygulamak şişkinlik, ödem gibi problemler için adeta ilaç etkisi gösterecektir.

Yağ yakımını kolaylaştırır: Zeytin ve incir, vücudunuza yük olan fazla yağların yakılmasını kolaylaştırır. Laktoza alerjisi olan kişilerin kalsiyum maddesini depolamasının en doğal yolu bu ikilidir.

Hücreleri yeniler: İki besinde çok güçlü antioksidan olduğundan vücudun gün boyu temizlenmesini destekler. Böylece vücudun genç hücrelerinin sayısını artırarak yaşlanmayı geciktirir. Hücre yenilenmesinde rol oynayan zeytin ve incir, beyin hücrelerinden cilt hücresine kadar gücünü gösteriyor.

Metabolizmayı hareketlendirir: İncir ve zeytin, metabolizma hızlandıran iki ayrı besindir.

Açlık krizlerini önler: 7 zeytin 1 incir tüketen kişilerin, daha az acıktığı bilinmektedir. Böylece gün içinde ihtiyacınız kadar kalori alıp kaçamaklardan uzak kalabilirsiniz.

Kansere karşı kalkan oluşturur: 7 zeytin 1 incir kürünün öyle bir faydası var ki, adeta çağın en yaygın sağlık problemi kanserli hücreler için bir kalkan! Kanserli hücreler, bağışıklık sistemi zayıf olan bünyelere kolayca yerleşir. Bu duruma kesin çözüm bulmak için 7 zeytin 1 incir tüketebilirsiniz.

7 zeytin 1 incir kürü

7 zeytin 1 incir kürü nasıl yapılır?

Şifa kaynağı kürü, her sabah kahvaltıdan önce, her akşam yatmadan en az 2-3 saat önce tam 21 gün uygulayın. Bunun nedeni ise insan vücudunun yenilenme saatleri olmasıdır. Merak edenler için hemen cevaplayalım, bu uygulamada incirin kuru ya da yaş olması önemli değildir. 

Yapılışı

Kürü uyguladıktan sonra 1 büyük bardak su içmelisiniz.

Tuzsuz organik zeytin tüketmek sağlığınız için daha faydalıdır.

Vücudunuzdaki faydalarını hissetmek için kürü uygularken sağlıklı beslenmeye özen göstermelisiniz.

7 zeytin 1 incir kürü düşük kalorili bir diyetle birlikte uygulandığında hızla kilo vermenizi sağlar.

Kürün ödem ve şişkinlik atan etkilerini 3-4 gün içinde fark edebilirsiniz. Kilo vermek için sabırlı olmanız gerekir. Birkaç gün geçtikten sonra vücudunuzda oluşan değişimleri fark edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal