Yüzünü Asitle Yakan Sevgilisini Affeden Berfin Özek Ozan Çeltik'le Evlendi

Yaklaşık iki yıl kadar önce Ozan Çeltik tarafından yüzüne ait atılan Berfin Özek, eski sevgilisini affederek evlendiklerini duyurdu.

12.12.2021-17:00 - (Son Güncelleme: 12.12.2021-17:16) Yüzünü Asitle Yakan Sevgilisini Affeden Berfin Özek Ozan Çeltik'le Evlendi

Hatay’da 2019 yılında yaşanan olayda, Berfin Özek dershane çıkışı eski sevgilisi Ozan Çeltik’in saldırısına uğramış ve yüzüne kezzap atılmasıyla yaralanmıştı. Uzun bir süre hastanede kalan ve tedavi gören Özek, kendisini yaralayan sevgilisi Ozan Çeltik’i affederek evlendi. 

KEZZAPLI SALDIRIDA GÖZÜNÜ KAYBETMİŞTİ

2 yıl kadar önceki saldırıda ağır yaralar alan Berfin Özek, bir gözünü kaybetmişti. Saldırının ardından eski sevgilisini affederek tepki çeken Berfin Özek, Ozan Çeltik ile evlendi. Yeni evli çift evlilik pozlarını sosyal medyadan paylaştı. 


YÜZÜNÜ YAKAN SEVGİLİSİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Yaşanan korkunç olay sonrası zor günler geçiren Özek, yüzünü yakan sevgilisini polise şikayet etmiş, Ozan Çeltik 13 yıl hapis cezası almıştı. Ancak Berfin Özek’in şikayetini geri çekmesiyle Çeltik tekrar serbest bırakıldı. 

DUYGULARIM KARMAKARIŞIK 

Berfin Özek, yıllar sonra bir televizyon kanalında eski sevgilisi Çeltik'i affettiği ve şikayetinden vazgeçtiği için çok pişman olduğunu söylemişti.


YÜZÜNÜ YAKAN SEVGİLİSİYLE EVLENDİ

Ancak Berfin Özek, 12 Aralık 2021 tarihinde sevgilisi Ozan Çeltik ile evlendi. Ellerinde evlilik cüzdanını alan çift, gülerek poz verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal