Adana'da Kadına Şiddet! Yanımda Yatmadın Dedi Bıçakla Saldırdı

Adana’da, yaşayan ve henüz 2,5 aylık evli olan 31 yaşındaki S.K.’ye, kocasının yanında yatmaması sebep gösterilerek kocası tarafından bıçaklı işkence yapıldı.Talihsiz kadın, polis ekiplerinin müdahalesi sonucunda kurtarıldı.

09.12.2021-14:01 - (Son Güncelleme: 09.12.2021-17:05) Adana'da Kadına Şiddet! Yanımda Yatmadın Dedi Bıçakla Saldırdı

Adana’nın Yüreğir ilçesinde, geçen pazar günü polis ekiplerine telefonla ihbarda bulunan  S.K.'nın (31) kız kardeşi, ablasının 2,5 aylık eşi tarafından zorla evde tutulduğunu bildirdi. Olay yerine intikal eden polis ekipleri mağdur kadını kurtarırken, eşi Serhat Karacan'ı (28) da gözaltına aldı. 

GENÇ KADINDAN ŞİDDET İTİRAFI

 En son geçen 12 Kasım'da şiddet gördüğünü anlatan genç kadın, “Rapor aldım ancak bir daha yapmayacağına dair söz verince, şikâyet etmekten vazgeçtim” dedi. 4 Aralık akşamı ziyarete gittiğim ablamın evinden araca bindirip, 'İkimiz bu arabanın içinde öleceğiz' diyerek beni yine darp etti dedi. Bana bıçakla vurmaya çalıştı. Ardından aracın hızlandığını da söyleyen genç kadın 'Öleceğiz' diyerek önümüze çıkan TIR'ın üstüne sürdü. Direksiyonu tutarak engelledim" ifadelerini kullandı. 

SERBEST KALDI

Eşinin küfrederek hakaretler ettiğini, defalarca yüzüne tükürüp vurduğunu da ifade eden S.K., sözlerine şu ifadeleri de ekledi: "Eve geldikten sonra da darp etmeye devam edip, telefonumu aldı. Ertesi gün, 'Neden yanımda uyumadın?' dediğini ve eşinin sinirlendiğini anlatan genç kadın “tekrardan darp etmeye başladı küfredip tokat attıktan sonra kafamı yumruklayıp, vücudumu tekmeledi” dedi. Gördüğü şiddeti anlatmaya devam eden genç kadın “Ardından elbiselerimi yırttı. 3 bıçak alıp, ikisini bana verdi. Kendisindeki bıçağı vücudumda gezdirmeye başladı. Sonra yatak odasına götürüp dövmeye başladı. Gitmek istediğimi söylediğimde, 'Bu evden ancak ölün çıkar' dedi." Kadın sığınma evine yerleştirilen S.K., ifadesinde, "Aramızda itiş-kakış oldu. Kendisine gelmesi için eşime bir iki kez vurmak zorunda kaldım" diyen Serhat Karacan ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal