Adana'da Tartışan Sevgililer Birbirini Bıçakladı!

Adana’da iki sevgili arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Kavgaya tutuşan çift, kavgaya tutuşarak birbirini bıçakladı. Olayda, Kemal K. vücudunun birçok yerinden bıçak darbesi alırken Serap O.’da kol kısmından yaralandı.

07.12.2021-09:59 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-17:10)

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana gelen olayda, sevgili olan Kemal K. (34) ile Serap O. (34) ev içerisinde bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi ile sevgililer bıçakla birbirine saldırdığı belirtildi.  

Alınan bilgilere göre, birlikte yaşadığı bilinen sevgili çift aralarında çıkan anlaşmazlık nedeniyle tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle 34 yaşındaki Serap O. ile aynı yaşta olan sevgilisi Kemal K., birbirine bıçakla saldırdı. 

YARDIMA KOMŞULAR YETİŞTİ

Birbirine bıçakla saldırdıkları olayda Serap O., kolundan hafif şekilde yaralandı. Sevgilisi Kemal K. ise vücudunun birçok yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Çıkan tartışmanın yaralamaya dönüştüğü olayda, apartmanda oturan diğer komşuların sesleri duyması üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.  

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sevgilisi ile çıkan tartışmada ağır yaralanan Kemal K., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Seyhan Devlet Hastanesine kaldırdı. Kavgada hafif yara alan Serap O. ise gözyaşları içerisinde sinir krizi geçirerek ambulansa bindirilerek Yüreğir Devlet Hastanesine kaldırıldı. İkilinin hastanedeki tedavilerinin devam ettiği bildirildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal