Yunanlar Mületecileri Dövüp, Soydu!

Sınırların açılmasıyla birlikte mülteciler Yunanistan sınırına akın etti. Yunan kolluk kuvvetlerinin ise sınırdaki mültecilere insanlık dışı muamelesi devam ediyor. Yunanlar önce dövdüğü mültecileri sonra soyarak çıplak bıraktı.

06.03.2020-13:47 - (Son Güncelleme: 06.03.2020-14:01)

Türkiye'nin sınırları açma hamlesinden sonra Avrupa'ya geçmek isteyen mülteciler Yunanistan sınırına hareket etti. Bu durum ise Avrupa ve Yunanistan'ın gerçek yüzünü ortaya çıkardı.

Yunan askerlerinin mültecilere karşı sert müdahaleleri her geçen gün artıyor. Edirne'den Meriç Nehri'ni geçerek Yunanistan'a giden göçmenleri Yunan askeri ve polisi darbediyor. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu bir grup göçmeni yakalayan Yunan kolluk kuvvetleri, yakaladıkları mültecilere insanlık dışı muamelede bulundu. Mültecileri önce döven Yunan güvenlik güçleri, daha sonra mültecilerin üzerindeki para ve giysileri alarak yara çıplak halde Meriç Nehri'nden geri gönderdi.

Türkiye tarafına geçen yarı çıplak haldeki göçmenler, yakında bulunan köylere gittiler. Köylüler ise fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalan göçmenlerin ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştılar. Göçmenlere yiyecek ve giyecek yardımı yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal