Yunanistan Başbakanı Miçotokis'ten Göçmen İtirafı: Türkiye İle Birlikte Çalışmalıyız!

Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, CNN International'dan Christiane Amanpour'un programına konuk oldu.

07.12.2021-16:42 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-17:10) Yunanistan Başbakanı Miçotokis'ten Göçmen İtirafı: Türkiye İle Birlikte Çalışmalıyız!

CNN International'da Christiane Amanpour'un programına konuk olan Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, programda göçmen krizi ile ilgili bir itirafta bulundu.  Miçotokis, "Türkiye'yle birlikte çalışmalıyız" dedi. Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, CNN International'dan Christiane Amanpour'un programına konuk oldu. Amerikan basınına konuşan Yunan başbakan,Türkiye ile iş birliği konusunda şaşırtıcı bir şekilde "yapıcı" yanıtlar verdi.

TÜRKİYE İLE BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ

CNN’de katıldığı bir programda Ege Denizi üzerinde yaşanan göçmen krizi konusunda açıklama yapan Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, göçmenler konusunda Türkiye ile ortak çalışmamız lazım dedi. Miçotakis göçmen krizi ile ilgili Türkiye ile birlikte çalışmaya mecbur olduklarını ifade ederken şunları söyledi: "Denizde hayatı tehlikede olanları kurtarmak için her gün elimizden geleni yapıyoruz. Ama komşularımızla da birlikte çalışmalıyız. Bu durumda Türkiye'yle birlikte çalışmalıyız. Bu doğru bir yaklaşım. Kaçakçıları durdurmak için birlikte hareket etmeliyiz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal