Yunan Basınından TOGG'a Övgü: Türkler, Avrupa’yı Fethetmeye Hazır

Yunan basını Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’a övgüler içeren bir haber yayınladı. Gelen son dakika haberinde, ‘Türkler, Avrupa'yı fethetmeye hazır’ şeklindeki ifadeleri dikkat çekti.

17.01.2022-12:24 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-15:28) Yunan Basınından TOGG'a Övgü: Türkler, Avrupa’yı Fethetmeye Hazır

Yunanistan basını, yerli ve milli otomobilimiz TOGG’a övgüler yağdıran bir haber yazdı. ‘Türkler, Avrupa'yı fethetmeye hazır’ ifadelerinin yer aldığı haberde, yerli otomobilimizin üretim yeri olan Bursa Gemlik fabrikası da haberde geniş yer buldu. İşte son dakika gelen haberin ayrıntıları…

TOGG, dünya basınında yer bulmaya devam ediyor. Son olarak Yunan basını, yerli otomobile övgüler yağdırdı. Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yerli otomobille ilgili bir hayali gerçekleştirmeye çok yakın olduklarına vurgu yapılan haberde, ‘Türkler, Avrupa'yı fethetmeye hazır’ ifadelerine yer verildi. 


TOGG İÇİN GERİ SAYIM SÜRÜYOR

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) yerli otomobil üzerinde çalışmalarını hızla sürdürüyor. Tamamen elektrikli olacak olan arabanın sedan modeli büyük ilgi görmüştü. TOG’un sedan modeli ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022'de dünya sahnesinde çıkmıştı. Bu olay, dünya basınında oldukça yer bulmuştu. 

TÜRKLER AVRUPA'YI FETHETMEYE HAZIR

Yunanistan basını Türkiye’nin yerli ve milli otomobili hakkında övgü dolu bir haber yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde, yerli otomobiller ilgili hayalin gerçekleştirilmesinin yakın olduğu belirtilen haberde, otomobilin bu yıl içerisinde bantta indirileceğine değinildi. Haberde, 20232 yılında TOGG’un iç ve dış pazarda satışa çıkarılacağının ayrıntılarına yer verildi. Öte yandan Yunan medyası yerli otomobilin üretimi yapıldığı Gemlik fabrikasına da dikkat çekildi.  


Yunan basını Türkiye’nin yerli ve milli otomobili olan TOGG hakkında şu ifadeleri kullandı; ‘İlk Türk otomobillerinin üretimi, bu yıl içinde yılda 175.000 araç kapasiteli Gemlik fabrikasında başlayacak. Üretimin 2030 yılına kadar bir milyona çıkması öngörülüyor. İlk Türk otomobili Avrupa'yı fethetmeye hazır.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal