Yerli Otomobil TOGG, Las Vegas'ta Dünya Sahnesine Çıktı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), ABD’nin Las Vegas eyaletinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) fuarında tanıtımı gerçekleşti. Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’dan yeni kareler…

06.01.2022-09:58 - (Son Güncelleme: 06.01.2022-12:48)

TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, Türkiye’nin yerli ve milli otomobilinin Sedan modelini Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) tanıttı. 

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), ABD’nin Las Vegas eyaletinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) fuarında tanıtımı gerçekleşti. Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’dan yeni kareler geldi.


YERLİ OTOMOBİLİN SEDAN MODELİ TANITILDI

Yerli otomobil TOGG logosunun seçim süreci hakkında bilgiler veren Karakaş, global bir marka oluştururken Türkiye’de üretildiği bilinciyle hareket ettiklerini de ifade etti. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO’su Gürcan Karakaş, ABD’nin Las Vegas eyaletinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'nda yerli otomobilin Sedan modeli tanıttı. Karakaş, ‘Logo tasarımındaki iki ok, ortasında değerli taş şeklini oluşturacak şekilde kaynaşarak, Doğu ve Batı'nın bir araya gelmesini simgeliyor. Markamız 'duygusal' Doğu ve 'rasyonel' Batı kültürlerinin harmanlanmasını temsil ediyor, Doğu ve Batı'nın kesişim noktasında TOGG var. Logomuzdaki dualite teması hem dış hem de iç tasarımda Doğu ve Batı arasında rasyonel ve duygusal bir denge yaratma fikrini besliyor. Logomuz aynı zamanda TOGG'un yaşamı kolaylaştıran mobilite çözümleri sayesinde teknolojiyi ve insanı bugünün ve yarının kesişim noktasında bir araya getiren bir teknoloji şirketi olduğunu vurguluyor’ ifadelerini kullandı. 


Bununla birlikte TOGG’un CES 2022’de dünyaya tanıttığı Transition Concept Smart Device olarak adlandırılan vizyon otomobili, Turkish Cargo uçağıyla ABD'ye getirildiği ifade edildi. Otomobil, Murat Günak liderliğinde Pininfarina stratejik ortaklığıyla birlikte tasarlandı. 


OTOMOBİLE BÜYÜK İLGİ

ABD’nin Las Vegas eyaletinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) fuarında ziyaretçileriyle buluşan otomobil, büyük ilgi gördü. Ziyaretçiler, TOGG DNA’sında bulunan tasarım özelliklerinin korunduğu, dinamik ve yenilikçi bir gövde tipi olarak değerlendirdi.  


TOGG’un akıllı cihaz olarak tanımladığı otomobilin stil konseptinin temelinin oluşturduğu kısımların, kaslı arka ve ön farlar olduğunu böylelikle cihazın profilini güçlendirdiği ifade edildi. Otomobil modelinde kendine özgü bir tasarım özelliği yer alıyor. Araç üzerinde aydınlatmalı TOGG logosuyla birlikte Doğu ve Batı kültürlerin birlikteliği de yer alıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal