YOYOW kimdir, gerçek adı nedir? YOYOW’un serveti ne kadar?

Türkiye kripto piyasasının büyük balinası olarak adlandırılan YOYOW Balina'nın kim olduğu merak ediliyor. Bunun yanı sıra YOYOW Balina'nın ne kadar serveti olduğu da merak edilen konular arasında yer alıyor. Biz de haberimizde detaylara yer verdik.

25.03.2022-15:42 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-15:42) YOYOW kimdir, gerçek adı nedir? YOYOW’un serveti ne kadar?

Kripto para borsası ile yakından ilgilenen kişiler bu alanda oldukça büyük bir mirasa sahip olan YIYOW'un servetini merak ediyorlar. Peki YOYOW Balina kimidr? Gerçek adı nedir? Ne kadar serveti var? İşte detaylar...

YOYOW, en çok kullanılan sosyal medya hesaplarından biri olan Twitter'da kripto paralarla alakalı paylaşım yapan ve çok uluslu balinalar ile ortaklaşa coinlere girip long / short işlemlerinden servetine servet katan biri olarak biliniyor.

yoyow balina

YOYOW kimdir, gerçek adı nedir?

Twitter üzerinden kripto para ile ilgili paylaşımlar yapan ve herkes tarafından YOYOW olarak bilinen kişinin gerçek adı bilinmiyor lakin bir Türk olduğu biliniyor. Geçen haftalarda bu seviyeye nasıl ulaştığını anlatırken kripto para piyasasına ilk defa 2006 senesinde 50 bin dolar ile girdiğini belirtmişti.  YOYOW yaptığı bütün kripto işlemlerini Twitter ve Telegram hesabı üzerinden paylaşmaktadır. Bunun yanı sıra Türkiye'nin en büyük kripto para yatırımcısı olarak tanınmaktadır. Çoğu insan onun tavsiyeleri ile yatırım yapsa da YOYOW işlemlerinin kesinlik yatırım tavsiyesi olmadığını da belirtmektedir.

YOYOW'un toplam serveti ne kadar?

YOYOW'un servetine ilişkin net bir bilgi yok lakin kripto para borsasından %700 kar elde ettiği bilinenler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal