Yolcu Almaması Gereken Duraktan Yolcu Alınca Başına Gelmeyen Kalmadı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir adam, kendi yolcularını aldığını öne sürdüğü halk otobüsünü durdurarak sürücüsünü ve yanındaki adamı darp etti. Kavga anı anbean kameraya kaydedildi.

05.11.2020-14:18 - (Son Güncelleme: 05.11.2020-14:28)

Hadise, geçen gün Kocaeli’nin İzmit ilçesi Sekapark’taki Batı Otobüs Terminali’nde gerçekleşti. Öğrenilen bilgilere göre, İ.D. hakimiyetindeki özel halk otobüsü ile hareket halindeyken yolcu indirmek için durduğu duraktaki vatandaşlar otobüse binmek istedi.

Halk otobüsü şoförü İ.D. yolculara bu duraktan yolcu almasının yasak olduğunu dile getirerek araçtan inmelerini söyledi. Vatandaşlar yağmur sebebiyle ıslandıklarını belirterek araçtan inmedi. Ardından devam eden İ.D.’nin aracını otobüs terminaline yakın bir yerde durduran başka bir kooperatifin idarecisi olduğu öne sürülen A.D., otobüs şoförüne kendilerine ait duraktan aldığı yolcuların parasını vermesini dile getirerek İ.D.’ye saldırmaya başladı.

İ.D. ile yanındaki bir vatandaşı döven adam ardından otobüsten indi. İ.D., ardından karakola giderek şahıs ile iligili şikayetçi oldu.

O ANLAR KAMERADA

Meydana gelen hadise anı halk otobüsünün yol güvenlik kamerasına kaydedildi. Görüntülerde A.D. adlı şahsın halk otobüsüne bindiği kaydediliyor. A.D.’nin sonra da İ.D.’ye, 'Toprağım hayırdır, neden yolcumu alıyorsun' ifadesini kullandığı görülüyor. 'Bir daha benim yolcumu alma' diyen adam, İ.D. ve yanındaki adamı dövmeye başlıyor. Sonra da A.D.’nin yanındakiler otobüse binerek saldırganı sakinleştirmeye çalışıyor.

'BİZLERİ KANUN MU KORUYACAK YOKSA KENDİ EMNİYETİMİZİ KENDİMİZ Mİ SAĞLAYACAĞIZ'

Darp edilen halk otobüsü şoförünün bağlı olduğu Alikahya Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatifi’nin başkanı İsmail Parlak görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak, şu ifadeleri kullandı:

'Buradan belediye yetkililerine ve emniyet yetkililerine sesleniyorum 5 Nolu Kooperatifin bu terörüne kim dur diyecek bizleri kanun mu koruyacak yoksa kendi emniyetimizi kendimiz mi sağlayacağız'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal