Yırtıcı Kuşlar – Birds of Prey film konusu ve oyuncuları

Ünlü çizgi roman karakteri Harley Quinn’in başrolde olduğu Yırtıcı Kuşlar - Birds of Prey filmi konusu ve oyuncuları itibariyle merak edilen yapımlar arasında yer alıyor. İşte konu hakkında merak edilenler...

26.06.2022-09:43 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-09:43) Yırtıcı Kuşlar – Birds of Prey film konusu ve oyuncuları

Yönetmenlik koltuğunda Cathy Yan’ın oturduğu ve 7 Şubat 2020 yılında beyaz perdede gösterime giren Yırtıcı Kuşlar - Birds of Prey filmi, kaliteli oyuncu kadrosu ve ilgi çekici hikayesiyle film severlerin beğeni ile izlediği yapımlar arasında yerini almaya başardı. Çizgi roman dünyasının en ünlü karakterlerinden Harley Quinn’in başrol karakter olarak yer aldığı Yırtıcı Kuşlar - Birds of Prey filmi konusu ve oyuncuları itibariyle merak edilen yapımlar arasında yer alıyor.

Yırtıcı Kuşlar - Birds of Prey filmi konusu nedir?

Joker ile aşk hayatına son veren Harley Quinn yeni bir başlangıç yapmak ve özgür olmak istemektedir. Fakat Gotham şehrinin özgürlük sevdalısı tek kadını kemdisi değildir. Bir genç kızın Black Mask adı verilen gaddar bir mafya babası tarafından kaçırıldığını öğrenen Harley Quinn, genç kızı kurtarmak için harekete geçer. Fakat Harley’nin bu kurtarma operasyonu için bir ekip kurması gerekmektedir. Bunun için Helena Betinelli ve Dinah Laurel ile birlikte çalışarak esir genç kızı Black Mask’in elinden kurtarmaya çalışacaktır.

Yırtıcı Kuşlar - Birds of Prey

Yırtıcı Kuşlar - Birds of Prey filmi oyuncuları kimlerdir?

108 dakikalık bir film olan Yırtıcı Kuşlar - Birds of Prey filminin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Margot Robbie

Mary Elizabeth Winstead

Jurnee Smollett-Bell

Rosie Perez

Chris Messina

Ella Jay Basco

Ewan McGregor

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal