Yıldız Tilbe'nin saldırgan köpekler hakkında sunduğu çözüm yolu tartışma yarattı: Zehirli et verilsin gebersin!

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin başıboş köpekler hakkında sosyal medya hesabından yaptığı yorum olay oldu. İşte habere ilişkin o detaylar...

12.03.2022-15:06 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-15:06)

Sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran usta şarkıcı Yıldız Tilbe, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Sevilen şarkılarıyla konserden konsere koşan ünlü şarkıcı, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Tilbe bu kez de sokak köpekleri hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı aktif olarak kullandığı Twitter hesabından; ''Bölge halkı zehirli et versin hepsi gebersin'' diyerek çok konuşulacak bir konunun altına imzasını attı. Tilbe'nin açıklamalarının ardından binlerce kişi ünlü şarkıcıyı yorum yağmuruna tuttu. 

Tilbe: Köpeklerden nefret ediyorum

Dilden dile dolaşan çoğu şarkının altında imzası bulunan, seslendirdiği şarkılarıyla bir döneme damgasını vurmuş ve hala daha vurmaya devam eden Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından köpekler hakkında bir açıklama yaptı. Tilbe; ''Sahipsiz köpekler hayvan barınaklarında toplanıp aklı başında, hayvansever görevliler tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya? Toplasınlar hayvan barınaklarına köpekleri, hayvanseverler görevlendirilsin, hayvan sevmeyen sırf görev diye bu işi yapan birileri olmasın barınaklardaki hayvanlar birbirini yiyor açlıktan Allah razı olmasın, hayvanseverler görevlendirilsin, kontrol edilsin hayvanda kurtulsun insan da. Bütün insanların ve hayvanların yaşama hakkı vardır, fakat saldırmaya öldürmeye hakkı yoktur, olmamalıdır. Yasalar insanın dahayvanın da birbirine zarar vermeden yaşamalarını kanunlaştırmalıdır. İnsanlara grup halinde saldıran parçalayan, öldüren köpeklerin insan öldüren bir insandan farkı yoktur, cezalandırılmalıdır. Başka insanlara saldırmak için özgür bırakılmamalıdır. Bende şu an çocukları kadınları insanları parçalayan köpeklerden nefret ediyorum. Sevmek için bir sebep göremiyorum'' diyerek düşüncelerini paylaştı. Tilbe'nin bu paylaşımları ise şimdiden olay oldu. 

Yıldız Tilbe'den köpekler öldürülsün yorumu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal