Yıldız futbolcunun psikoloğundan şok iddia: Cristiano Ronaldo depresyona girdi

Sezona oldukça formsuz giren Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Ünlü terapist Jordan Peterson, Ronaldo’nun depresyona girdiğini öne sürdü. Detaylar haberimizde...

14.10.2022-17:31 - (Son Güncelleme: 14.10.2022-18:23)

Kariyerine Manchester United’da devam eden dünyaca ünlü Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo, takımın başına Erik Ten Haag’ın gelmesiyle beraber yedek kulübesine mahkum olmuştu. Yeni sezondaki ilk golünü henüz geçen hafta atan 37 yaşındaki futbolcunun bu büyük düşüşünün nedeni tartışılırken, ünlü psikolog Jordan Peterson’dan şok bir iddia geldi. Peterson’ın iddiasına göre Cristiano Ronaldo, ikiz çocuklarından birisini kaybetmesinin acısını henüz atlatamadığı için formsuz bir dönemden geçiyor.

Cristiano Ronaldo depresyona girdi

Cristiano Ronaldo’nun kendisinden psikolojik destek aldığını söyleyen Peterson, Portekizli yıldız hakkında, "Evine gittim ve yaklaşık iki saat konuştuk. Gelecekte ne istediği ve karşılaştığı bazı engeller hakkında sohbet ettik. Cristiano Ronaldo depresyondan muzdarip ve terapi istiyor. Futbola odaklanamamasının sebebi yaşadığı ağır kayıp." sözlerini kullandı. 

Ronaldo depresyon

Cristiano Ronaldo, geçen hafta İngiltere Premier Lig’de oynanan Everton Manchester United karşılaşmasında takımını galibiyete taşıyan golü kaydederek kariyerindeki 700. kulüp golüne imza atmıştı. Oyuncu geçtiğimiz aylarda ikiz bebeklerinden birisini doğum sırasında kaybetmişti. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal