Doya Doya Moda haftanın birincisi kim oldu? 14 Ekim Cuma Doya Doya Moda kim elendi?

Hafta içi her gün izleyenlerle buluşan Doya Doya Moda programında bir haftanın daha sonuna gelindi. Seyirciler Doya Doya Moda haftanın birincisini öğrenmek için internet üzerinden araştırma yapıyor. Peki Doya Doya Moda haftanın birincisi kim oldu? 14 Ekim Cuma Doya Doya Moda kim elendi? Soruların yanıtı haberimizde...

14.10.2022-17:01 - (Son Güncelleme: 14.10.2022-17:01) Doya Doya Moda haftanın birincisi kim oldu? 14 Ekim Cuma Doya Doya Moda kim elendi?

TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Doya Doya Moda programında haftanın finali bugün yapıldı. Sevilen programda en çok puan toplayan yarışmacı kolyenin sahibi olacakken, en az puanı alan isim ise yarışmaya veda edecek. Seyirciler Doya Doya Moda haftanın birincisini öğrenmek için internet üzerinden araştırma yapıyor. Peki Doya Doya Moda haftanın birincisi kim oldu? 14 Ekim Cuma Doya Doya Moda kim elendi? 

14 Ekim Cuma Doya Doya Moda kim elendi? 

Doya Doya Moda finalinde yarışmaya veda eden kişiyi jüri Gülşah Saraçoğlu açıkladı. Bu hafta Doya Doya Moda'ya veda eden isim Selin oldu. Ekranları başındaki seyirciler ise bu gelişmeden sonra haftanın birincisinin kim olduğunu merak etmeye başladı.

Doya Doya Moda haftanın birincisi

Doya Doya Moda haftanın birincisi kim oldu?

Jüri Gülşah Saraçoğlu, Doya Doya Moda'da haftanın birincisi ve ödül olarak verilen kolyenin sahibi olan ismin Aleyna olduğunu açıkladı. 

Doya Doya Moda 14 Ekim 2022 Cuma gününün puan tablosu henüz açıklanmazken, 13 Ekim Perşembe gününe ait puan tablosu ise şöyleydi:

Eda: 15 puan

Hülya: 19 puan

Aleyna: 20 puan

Tina: 11 puan

Esra: 12 puan

Zeynep: 20 puan

Selin: 7 puan

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal