Show TV Kızılcık Şerbeti dizisi ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi konusu ve oyuncularıyla gündemdeki yerini almasını bildi. Peki Show TV Kızılcık Şerbeti dizisi ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Dizi hakkında merak edilenler haberimizde...

12.10.2022-18:13 - (Son Güncelleme: 12.10.2022-18:13) Show TV Kızılcık Şerbeti dizisi ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Show TV’nin sonbahar dönemi dizilerinden birisi olacak olan Kızılcık Şerbeti’nin tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Fragmanla beraber diziden beklentiler tavan yaparken, yapımın konusu ve oyuncuları arama motorlarını en çok meşgul eden konular arasında yer alıyor. Peki Show TV Kızılcık Şerbeti dizisi ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Show TV Kızılcık Şerbeti dizisi ne zaman başlayacak?

Heyecanla beklenen yapımlardan birisi olan Kızılcık Şerbeti dizisinin ne zaman yayınlanacağı henüz netlik kazanmadı. Show TV’den ve yapımcı şirketten ilerleyen günlerde konu hakkında resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Show TV Kızılcık Şerbeti dizisi

Kızılcık Şerbeti dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

İyi eğitimli, modern bir kadın olan Kıvılcım çocuklarını da kendi değerleri doğrultusunda yetiştirmiş bir kadındır. Kıvılcım'ın büyük kızı Doğa'nın eşi Fatih'in ailesi muhafazakardır. İki farklı kültüre sahip olan ailenin hikayesi, Kızılcık Şerbeti dizisinin konusudur.

Dizinin oyuncu kadrosunu ise şu isimler oluşturuyor:

Sıla Türkoğlu

Doğukan Güngör

Feyza Civelek

Ceren Yalazoğlu Karakoç

Emrah Altıntoprak

Feray Darıcı

Selin Türkmen

Özlem Çakar

Oral Özer

Rahimcan Kapkap

Serkan Tınmaz

Tuana Gizem Uzunlar

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal