Aleyna Kalaycıoğlu Cengiz Ünder’den ayrıldı mı, neden ayrıldı? Aleyna Kalaycıoğlu Sinan Akçıl ile sevgili mi oldu?

Survivor yarışmacılarından birisi olan Aleyna Kalaycıoğlu’nun geçtiğimiz günlerde Aleyna Kalaycıoğlu ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Fakat ünlü isim hakkında şu sıralarda ‘’Sinan Akçıl ile aşk yaşıyor’’ iddiaları dolaşmaya başladı. Peki Aleyna Kalaycıoğlu Cengiz Ünder’den ayrıldı mı, neden ayrıldı? Aleyna Kalaycıoğlu Sinan Akçıl ile sevgili mi oldu? Tüm soruların yanıtı haberimizde...

12.10.2022-18:01 - (Son Güncelleme: 12.10.2022-18:01) Aleyna Kalaycıoğlu Cengiz Ünder’den ayrıldı mı, neden ayrıldı? Aleyna Kalaycıoğlu Sinan Akçıl ile sevgili mi oldu?

2021 yılında Survivor’da mücadele eden Aleyna Kalaycıoğlu’nun futbolculuk kariyerine Marsilya’da devam eden milli futbolcu Cengiz Ünder ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Çiftin teknede beraberken olan görüntüleri magazin dünyasını sallamıştı. Ayrıca Cengiz Ünder’in maçın ardından özel jetle İstanbul'a geldiği ve ertesi gün Kalaycıoğlu ile Sedef Adası’na gittiği de ifade ediliyordu. Fakat ikilinin birlikteliğinin sona erdiği öğrenildi.

Aleyna Kalaycıoğlu Cengiz Ünder’den ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Cengiz Ünder ile aşkını sonlandırdığı iddia edilen Aleyna Kalaycıoğlu, söz konusu iddialara katıldığı bir televizyon programında yantı verdi. Kalaycıoğlu, başarılı futbolcu ile ayrılık nedenlerini şu sözlerle ifade etti:

Aleyna Kalaycıoğlu Cengiz Ünder

"Cengiz ile birbirimizi tanıma aşamasındaydık fakat kısa sürdü. Kariyer ve karakter olarak aşırı uyuşamadığımızı fark ettik. Benim kariyer hedeflerimle onunki çok farklı ve ortak paydada buluşamadık aslında. Benim istediğim sektör, onun o sektöre çok sıcak bakmayışı. Ben 24 yaşındayım ve benim için her şeyden önce kariyerim gelir."

Topçu ile işim olmaz

Cengiz Ünder ile tanışma hikayesine de değinen 24 yaşındaki güzel isim, "Biz Çeşme'de tanışmıştık. Ben şimdi DM'imi açsam en çok futbolcu bulurum. Doğal olarak buna biraz irite oluyorum, yalan söylemeyeceğim. Böyle bir muhabbet olmuştu, ben de bunun üstüne 'topçu ile işim olmaz' tarzı bir şey söylemiştim. İşte büyük konuşmamak lazım." şeklinde konuştu.

Aleyna Kalaycıoğlu Sinan Akçıl

Aleyna Kalaycıoğlu Sinan Akçıl ile sevgili mi oldu?

Cengiz Ünder’den ayrılan Aleyna Kalaycıoğlu’nun ayrılığının kısa sürdüğü iddia ediliyor. Buna göre Kalaycıoğlu, , beraber düet yaptığı 40 yaşındaki şarkıcı Sinan Akçıl ile anılıyor. 

İkili bir mekanın çıkışında beraber görüntülenmiş ve ‘’Aşk başladı mı?’’ sorusuna gülümseyerek cevap vermemişti. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal