2022 MasterChef Gamze kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef kırmızı takım yarışmacısı Gamze Tosun mesleği nedir?

Sevilen yemek ve yarışma programı MasterChef Türkiye’de kırmızı takım ile mücadele eden Gamze Tosun’un hayatı araştırma konusu oldu. Peki 2022 MasterChef Gamze kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef kırmızı takım yarışmacısı Gamze Tosun mesleği nedir? Soruların yanıtı haberimizde...

12.10.2022-17:20 - (Son Güncelleme: 12.10.2022-17:20)

TV8’de yayınlanan 2022 MasterChef Türkiye’de kırmızı ve mavi takımın heyecan dolu mücadelesi devam ediyor. Kırmızı takımda yer alan Gamze Tosun’un hayatı son zamanlarda araştırılan konular arasına girdi. Yaptığı başarılı tabaklar ve bir diğer yarışmacı Şule tarafından sabotaj suçlamasına maruz kalan Gamze Tosun’un hayatını ve mesleğini öğrenmek isteyenler internet üzerinden araştırmalarını sürdürüyor. Peki 2022 MasterChef Gamze kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef kırmızı takım yarışmacısı Gamze Tosun mesleği nedir?

2022 MasterChef Gamze kimdir, nereli ve kaç yaşında?

34 yaşında olan Gamze Tosun, evli ve 5 çocuk sahibidir. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Gamze, şeflere yemek yapmayı çok sevdiği için yarışmaya katıldığını ve daha önce İBB’nin meslek kurslarında aşçılık eğitimi aldığını söyledi. Tosun, Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği yemek kursundan sertifika aldığını da belirtti.

MasterChef Gamze

MasterChef Türkiye 2022 sezonunda mücadele eden Gamze Tosun, İstanbul Üniversitesi öğrencisi. Yarışmacı ilk turda sakatat seçenekleri yapmış ve üç evet alarak bir üst tura geçmeyi başarmıştı. 

Gamze Tosun ile beraber bu haftanın MasterChef Türkiye kırmızı takım yarışmacıları şu şekildeÇ

Burak Kaya - Kaptan

Büşra

Gamze

Görkem

Atike

Fatma Nur

Tolga

Burak

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal