Bozbaykuşlar Rigas’ı konuk ediyor: Başakşehir Rigas maçı ne zaman ve hangi kanalda? Başakşehir RFS maçı hakemi belli oldu mu?

Konferans Ligi’nde nağmağlup liderliğini sürdüren Başakşehir Rigas ile evinde oynayacağı mücadelede kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Peki Başakşehir Rigas maçı ne zaman ve hangi kanalda? Başakşehir RFS maçı hakemi belli oldu mu? Soruların yanıtı haberimizde...

13.10.2022-17:44 - (Son Güncelleme: 13.10.2022-17:44) Bozbaykuşlar Rigas’ı konuk ediyor: Başakşehir Rigas maçı ne zaman ve hangi kanalda? Başakşehir RFS maçı hakemi belli oldu mu?

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu dördüncü hafta maçında Başakşehir, Letonya'nın RFS takımıyla sahasında karşılaşacak. Rakibiyle deplasmanda oynadığı mücadelede yakaldığı fırsatları değerlendiremeyen bozbaykuşlar maçtan 0-0 berabere ayrıldı. Emre Belözoğlu’nun öğrencileri evindeki mücadeleyi kazanarak liderliğini perçinlemek istiyor. Peki Başakşehir Rigas maçı ne zaman ve hangi kanalda? Başakşehir RFS maçı hakemi belli oldu mu?

Başakşehir Rigas maçı ne zaman ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu dördüncü hafta maçında Başakşehir Rigas ile 13 Ekim 2022 Perşembe günü saat 19.45’te Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele Exxen ve TV8,5 ekranlarında futbol severlerle buluşacak.

Başakşehir RFS maçı hakemi belli oldu mu?

Başakşehir RFS mücadelesini Malta Futbol Federasyonu'ndan hakem Philip Farrugia yönetecek. 

Başakşehir RFS

Muhtemel ilk 11’ler

Başakşehir: Muhammed, Ömer Ali, Epureanu, Ndayishimiye, Hasan Ali, Berkay, Biglia, Deniz, Traore, Serdar, Okaka

RFS: Steinbors, Mares, Panic, Lipuscek, Vlalukin, Kaspars, Emerson, Saric, Diomande, Varslavans, Friesenbichler

Avrupa’da 46. maç

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu dördüncü haftasında yarın Letonya temsilcisi RFS'yi konuk edeceği karşılaşmayla Avrupa kupalarında 46. kez sahaya çıkacak. Turuncu-lacivertli ekip, Avrupa'da oynadığı 45 maçta 15 galibiyet, 11 beraberlik ve 19 mağlubiyet yaşadı. Söz konusu müsabakalarda 58 gol atan Medipol Başakşehir, kalesinde 67 gole engel olamadı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal