Fırtına ya tamam ya devam maçında: Trabzonspor Monaco maçı hangi kanalda ve ne zaman? Maçın hakemi kim olacak?

Avrupa’da oynadığı son maçta aldığı Monaco mağlubiyetiyle gruptan çıkma şansını zora sokan Trabzonspor rakibiyle bu kez Trabzon’da karşı karşıya gelecek. Peki Trabzonspor Monaco maçı hangi kanalda ve ne zaman? Maçın hakemi kim olacak? İşte soruların cevapları...

13.10.2022-17:26 - (Son Güncelleme: 13.10.2022-17:26) Fırtına ya tamam ya devam maçında: Trabzonspor Monaco maçı hangi kanalda ve ne zaman? Maçın hakemi kim olacak?

UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden Trabzonspor, H Grubu 4. hafta maçında grubun favorisi Monaco ile evinde karşı karşıya gelecek. Son maçını yine Fransız ekibiyle oynayan bordo mavililer, maçta 10 kişinin kalmanın bedelini ağır ödeyerek 3-1 kaybetti. Bu sonuçla ilk 2 şansını tehlikeye atan temsilcimiz bu akşamki mücadeleye ya tamam ya devam maçı olarak bakıyor. Peki Trabzonspor Monaco maçı hangi kanalda ve ne zaman? Maçın hakemi kim olacak?

Trabzonspor Monaco maçı hangi kanalda ve ne zaman?

 H Grubu 4. hafta maçında oynanacak olan Trabzonspor Monaco mücadelesi 13 Ekim 2022 Perşembe günü saat 22.00’de Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde başlayacak. Kritik karşılaşma Exxen platformunda canlı olarak yayınlanacak. 

Maçın hakemi kim olacak?

Trabzonspor Monaco maçını Danimarka Futbol Federasyonu'ndan Jakob Kehlet yönetecek.

Trabzonspor Monaco

Trabzonspor Monaco muhtemel 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Denswil, Eren, Siopis, Hamsik, Bakasetas, Djaniny, Trezeguet, Umut Bozok

Monaco: Nübel, Vanderson, Disasi, Badiashile, Henrique, Fofana, Camara, Akliouche, Golovin, Embolo, Ben Yedder

Trabzonspor 145. Avrupa maçında 

Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 145. karşılaşmasına Monaco karşısında çıkacak. Bordo-mavililer, geride kalan 144 maçta 51 galibiyet, 37 beraberlik ve 56 yenilgi aldı. Bu maçlarda rakip fileleri 183 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 201 gol gördü.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal