Sivasspor kazanmak zorunda: Ballkani Sivasspor maçı ne zaman oynanacak? Ballkani Sivasspor maçı hangi kanalda, hakemi kim?

UEFA Konferans Ligi’nde mücadele eden Sivasspor, evinde sürpriz bir yenilgi yaşadığı Ballkani ile bu kez deplasmanda karşılaşacak. Mücadelenin detayları internetten araştırılıyor. Peki Ballkani Sivasspor maçı ne zaman oynanacak? Ballkani Sivasspor maçı hangi kanalda, hakemi kim? Maç hakkında merak edilenler haberimizde...

13.10.2022-17:35 - (Son Güncelleme: 13.10.2022-17:35) Sivasspor kazanmak zorunda: Ballkani Sivasspor maçı ne zaman oynanacak? Ballkani Sivasspor maçı hangi kanalda, hakemi kim?

Avrupa’daki temsilcilerimizden Sivasspor, UEFA Konferans Ligi G Grubu 4. hafta maçında deplasmanda Kosova ekibi Ballkani’ye konuk olacak. Sivas’ta oynanan maçta rakibine sürpriz bir şekilde kaybederek gruptan çıkma yolunda avantaj sağlama fırsatını kaçıran kırmızı beyazlı ekip, bu kez deplasmanda kazanmaya çalışacak. Yiğidoların bu kez sürprize izin verme gibi bir niyeti yok. Peki Ballkani Sivasspor maçı ne zaman oynanacak? Ballkani Sivasspor maçı hangi kanalda, hakemi kim?

Ballkani Sivasspor maçı ne zaman oynanacak?

UEFA Konferans Ligi G Grubu 4. hafta maçında Sivasspor deplasmanda Ballkani ile bugün TSİ 22.00’de Fadil Vokrri Stadyumu’nda karşılaşacak.

Ballkani Sivasspor maçı hangi kanalda, hakemi kim?

Ülke puanı adına kritik olan bu mücadele hem Exxen’de hem de TV8,5’ta canlı olarak yayınlanacak. 

Ballkani Sivasspor

Sivasspor'da Ziya Erdal, Ulvestad, Samba Camara, Ahmed Musa ve Leke James kadroda yer almıyor. Kosova ekibinde ise sakatlığı bulunan Hoxha mücadelede forma giyemeyecek.

Ballkani Sivasspor muhtemel ilk 11’ler:

Ballkani: Frasheri, Dellova, Jashanica, Thaqi, Sinani, Lindon, Gripshi, Korenica, Krasniqi, Rrahmani, Cardoso

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Goutas, Aaron, Uğur, Robin, Hakan, Njie, Gradel, Saba, Yatabare

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal