Yerli Otomobilin CEO'su Belli Oldu

Yerli ve Milli Otomobil Fabrikasında kurulacak şirketle ilgili atanması merakla beklenen CEO'nun kim olacağı belirlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan perşembe günü açıklayacak.

29.05.2018-20:11 - (Son Güncelleme: 29.05.2018-20:25)

Yerli ve Milli Otomobil Fabrikasında kurulacak şirketle ilgili atanması merakla beklenen CEO`ya dair önemli bir gelişme yaşandı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, yerli otomobil CEO’sunun şuan belirlendiğini ve perşembe günü de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağını ifade etti.

Kastamonu'da ziyaretler gerçekleştiren Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, yerli otomobil fabrikası ile ilgili basında Filyos’un şansının yüksek olduğu doğrultusunda çıkan bilgilerin yanlış olduğunu kaydederek, sözlerinin farklı lanse ettirildiğini ve 22 kentin şansının hala sürdüğünü açıkladı.

Yerli ve Milli Otomobil Fabrikasında kurulacak şirket ile alakalı atanması büyük bir heyacanla beklenen CEO ile ilgili de konuşan Bakan Faruk Özlü, şu ifadeleri kullandı:

“CEO ile ilgili gelişmeler var. CEO şuan için belirlendi. İsmi benim değil Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklaması daha doğru olur. Sayın Cumhurbaşkanımız ismi açıklayacak. Perşembe akşamı Sayın Cumhurbaşkanımız bir televizyon kanlında vereceği röportajda bu konuları cevaplayacaklar”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal