Muharrem İnce'nin Çelişkili Açıklamaları

‘Gel bakalım Muharrem İnce’ diye ilan edilen adaylığının ardından, CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin gözü kapalı bir şekilde attığı yalanlar.

29.05.2018-19:48 - (Son Güncelleme: 29.05.2018-20:30)

Muharrem İnce’nin ‘Gel bakalım Muharrem İnce’ diye ilan edilen adaylığının ardından ilk iş olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a saldırmak olarak belirlendi. Zaten Cumhur İttifakı’na karşı oluşturulan ‘yıkım ittifakı’nın tek gayesi 24 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı devirmek. İnce’nin başlattığı seçim kampanyası tamamen bu düşünce üzerine inşa edilmiş durumda.

Halka hizmet gibi bir derdi sırtlarında taşımayan yıkım ittifakı, ülkeye yarardan çok zararı olacaklarını vaatleriyle açıkça belirtiyor. Bunun bir örneği olarak CHP’li adat İnce ‘Kanal İstanbul’u durduracağım’ açıklaması gösterilebilir. Yine İnce ‘elektrikli arabayla falan ne işimiz var onu da durduracağım’ diyerek hizmet, yatırım ve kalkınma gibi bir dertlerinin olmadığını gözler önüne sürüyor.

Kulaktan dolma iddialarla ülkesini suçlayan bir cumhurbaşkanı adayı olarak karşımıza çıkan İnce, Türkiye’nin, ABD’den FETÖ’yü usulüne uygun olmadığını iddia etmişti. İnce’nin bu iddialarına Adalet Bakanlığından belgeli yanıt gelmişti. İnce bu yanıtın ardından konunun üstünü bir daha bu konuda konuşmayarak kapatmıştı.

Şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Pensilvanya’ya giderek icazet aldığını iddia eden İnce’ye Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çok sert cevap gelmişti ve İnce bu iddiasından geri adım atmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘açıkla açıklayamazsan namertsin’ çıkışının ardından İnce, ‘açıklayacağım ama 25 Haziran’da açıklayacağım’ diyerek bu iddiasından da vazgeçtiğini ortaya koymuştu.

İnce’nin bu altı boş iddiaları ve dev projeleri durdurma çabası İnce’nin nasıl bir zihniyet üzerinden yükseldiğini açık ve net ortaya koymakta.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal