Yengeç Burcu Kadını Özellikleri

Yengeç burçları 22 Haziran - 23 Temmuz tarihleri arasında doğanlardır. Öncü gezegenlerdendir. Yönetici gezegeni Ay'dır. Anlaştığı burçlar akrep, balık, oğlak burçlarıdır. Anlaşamadığı burçlar ikizler, yay, kova burçlarıdır.

29.07.2020-15:43 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-15:42) Yengeç Burcu Kadını Özellikleri

Ailesine evine düşkünlüğüyle tanınan yengeç burçları evde ve ailesiyle vakit geçirmekten inanılmaz keyif alırlar. Her olaydan aşırı etkilenebilirle. Duygusallardır ağlamaktan keyif alırlar. Mükemmeliyetçilerdir. Kendilerine verilen işi en iyi şekilde yapmak isterler. Arkadaşlarını ve ailesini çok sevmesine rağmen bu duygusunu belli etmekte zorlanır. Çok kırılgan yapıya sahiptir. Arkadaşlarının hareketlerinden hep bir anlam çıkarır ve onlara kırılmak için bahane kollar. Arkadaşları tarafından bu özelliği yüzünden sevilmez. Gezip eğlenmek pek onların tarzı değildir. Evde yapabilecekleri aktiviteler onun daha çok hoşuna gider. Tam bir ev kuşudur. Karşısındaki insanları sahiplenme iç güdüsü yüzünden en yakın arkadaşlarını bile herkesten kıskanır. Kafasından bin tane düşünce geçer. Kafasından kurmaya bayılır. Üstüne üstlük bu düşüncelerin doğruluğuna kendini kandırır.

Yengeç burcu kadınının özellikleri

Yengeç burcu kadınları çekici ve güzeldir. Evlerinde zaman geçirmeyi çok sevdikleri için evlendiklerinde ev kadını olma olasılıkları çok yüksektir. Aile fertleriyle evde huzurlu bir yaşamı varsa keyfine diyecek yoktur. Evlendiklerinde iyi bir anne olma olasılıkları vardır. Mutfakta da oldukça başarılı olan yengeç burcu kadınları yemek yapmak ve yemek yemeyi sever. Arkadaşlıklarında fedakardır. Herkesin yardımına koşar. Sevdikleri insanları anne gibi korur ve kollarlar. Bu durum onlar için hiç zor değildir. Çünkü sevdikleri insanlar için bir şeyler yapmak onlara keyif verir. Hayal güçleri oldukça gelişmiştir. Derin düşüncelere dalarlar hayal kurmak onlara motivasyon verir mutlu olurlar. Kırılgan yapısıyla herkesin söylediklerine kafayı takar gece uyumaz ve söylenenleri düşünür, uykusunu kendine zehir eder. Dışarıdan gelen yorumlara takılır. Kimin ne söylediği onun için önemlidir. Başkaları için yaşarlar. Sezgileri kuvvetlidir. Çoğu zaman aklına gelen başına gelir.

Yengeç burcu kadınının giyim tarzı

Göğüs dekolteli kıyafetleri üzerlerinde görmekten mutlu olurlar. Şık ama rahat kıyafetler her zaman tercihleri olmuştur.

Yengeç burcu kadınının aşk hayatı

Yengeç burcu kadınları aşk hayatların da güven isterler. Yalandan nefret ederler. Kendileri de yalan söylemediği için karşısındaki kişiden de aynı davranışı beklerler. Sadakat duygusu çok gelişmiştir. Sevdiği insanı çocuğu gibi korur kollar. İlgi beklentileri en fazla burç olabilmektedir. Sevdikleri insanın kendinden başka kimseyi gözleri görsün istemezler. Sevdiği insanı hayatının merkezine koyar ve o yanında olmasa bile yanındaymış gibi hareket eder. Aşık olduğu kişiyle evlenmeyi düşünürler. Çok ciddi kimselerdir. Uzun ilişkiler yaşarlar. Aşık olduğu kişiyle birlikte evde vakit geçirmek yengeç burcu kadınını mutlu eder.

Yengeç burcu kadınının olumlu yanları

Çok merhametli kimselerdir. Herkesin yardımına koşarlar. Korumacıdırlar.

Yengeç burcu kadınının olumsuz yönleri

Duygusal yapıdadırlar. Dokunsan ağlayacak burçtur. Hayal dünyasında yaşarlar ve hayallere kendilerini inandırırlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal