Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Ünlüler Dünyasında Yeni Moda Atina’da Başlayan Aşklar
Tuğçe Arıbaş
Ünlüler Dünyasında Yeni Moda Atina’da Başlayan Aşklar
08.02.2020 Cumartesi 11:03

Geçtiğimiz hafta Elçin Sangu’nun oyunculuğu pahalı amelelik olarak görmesi çok konuşulmuştu. Her fırsatta mesleğinden şikayet eden Sangu, sanatını icra etmeyi amelelikle bir tutmuştu. 

Pek çok amelenin can güvenliği olmadan ne zorluklarla çalıştığını herhalde bilmeyen Sangu, aynı zamanda gerçekten sanatçı olan bu işi sadece para kazanmak olarak görmeyen usta oyunculara da bir nevi hakaret etmişti ki Belçim Bilgin sessizliğini bozdu.

Elçin Sangu’nun sözlerine katılmadığını kibarca belirten Belçim Bilgin “Yıllardır dizi yaptığı için onun yorgunluğuyla öyle düşünüyor olabilir. Ben ince eleyip sık dokuduğum için, her senaryoyu kabul etmiyorum. Beğendiğim işi de aşkla yapıyorum” açıklamasında bulunmuş.

Neyse ki oyunculuğu Elçin Sangu gibi “150 dakikalık ticaret” olarak görmeyen işini aşkla yapan sanatçılarımızda var!!!

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Aşkı

Cem Yılmaz’ın YouTube programındaki iltifatlari, müzikalin 50 bölüm kutlamalarına katılması derken, daha dünkü yazımda ikilinin aşk haberlerini bu ay daha çok yazıp çizeceğimizden bahsetmiştim ki bugün aşkın ilk karesi ortaya çıktı.

28 yaşındaki Serenay Sarıkaya ile 48 yaşındaki Cem Yılmaz Atina tatilinde görüntülendi. Böylece bir fotoğrafla iki iddia vurulmuş oldu. Cem Yılmaz’ın Defne Samyeli ile tekrar barışma ihtimalleri ortadan kalkarken. Yeni aşk kanıtlanmış oldu.

Atina’da başlayan aşk demişken, aşkları ilk kez Atina’da el ele tutuşarak başlayan başka bir çifte geçelim. 

Daha yeni bebeğiniz olduğunu düşünün hem de henüz yeni evli olduğunuzu… Ve eşinizin taciz davasıyla yargılandığını tam bir kabus değil mi? 

İşte oyuncu Müge Boz tam başına tam olarak bu geldi. 3 yıl önce bir barda cinsel taciz suçundan para cezasına çarptırılan Caner Erdeniz’in yeniden yargılanması sonucu “sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı suçundan 2 yıl hapis cezası aldı. Mahkeme basketbolcu Caner Erdeniz’in 5 yıl denetim süresine tabi tutulmasına karar verdi. Tüm bu olayların üstüne Müge Boz bir açıklamada bulunmadı. Zaten insan eşinin taciz davası hakkında ne diyebilir ki? Mutlu bir anlarında o anı ölümsüzleştirmek için dinledikleri şarkıyı dövme yaptırıp çocuklarına bile o şarkının adını verecek kadar romantik bir çiftin ilişkisini bu dava ne kadar etkileyecek göreceğiz…

Partnerlerin Kavgasında “Part 3”

Magazin programı sunmaktan magazin programlarına konu olmaya evrilen bir ilişki. Kimlerden bahsediyorum, tabi ki Seda Akgül ile Hakan Ural’dan.

Her şey Seda Akgül’ün, Hakan Ural hakkında ekmeğim ile oynadı iddiasıyla başladı. Seda Akgül’e yakın kaynaklar geçmişten beri Avrupa eğitimiyle övündüğünü ve bundan sürekli bahsettiğini söylerler. Seda Akgül sitemleri arasında karşınıza eğitimli insanlar çıksın dediği açıklamasında da bir şekilde Hakan Ural ile eğitimleri arasındaki farkı vurgulamış oldu.

Hakan Ural daha önce TV8 ekranlarında Gel Konuşalım programını yaparken de Esra Eron ile benzer problemler yaşamıştı. Esra Eron, o dönem yüksek egolu davranışların kendisine daha fazla zarar vermemesi adına programı bıraktığını, düşüncelerini bile söyleyemediğini belirterek;

Kadınlara daha fazla nezaketin olduğu, kadınların ezilmediği ve psikolojik şiddetin olmadığı bir ülke dilemişti…

Hakan Ural’ın partnerleriyle ilişkisi böylece tekrar tekerrür etmiş oldu…

Esra Eron hakkında bana iftira atıyor diyen Hakan Ural; Seda Akgül’ün açıklamaları üzerineyse kimsenin ekmeğiyle oynamayacağından, hoş görüsünden ve Seda Akgül’ü istemese bunu en başından söylemesinin yeterli olabileceğini belirterek, “iş etik ve ahlaklarına, örf adetlerimize, bir de değil birkaç kere aykırı davranma sonucu kaynaklanan ayrılık bu işe emek veren tüm kişi ve kuruluşların bir arada verdiği tasarruftur”. Açıklamasında bulundu. 

Bu iddiaları kabul etmeyen Akgül, beni örf ve adetimizle suçlamasalardı susardım. Beni suçlayanların geçmişi mafyacıklar diyerek hem Hakan Ural’ın kızıyla öpüşürken çekilmiş fotoğrafına göndermede bulunup hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme talebinde bulundu. 

Bu tartışmanın sonucunun nerelere varacağını hep birlikte göreceğiz ama göreceğimiz daha çok şey olacak gibi duruyor!

Babil Dizisinde Bir İlk

Geçtiğimiz akşam Babil dizisinde televizyon tarihinde bir ilk yaşandı. Dizide ekrana verilen bir not kağıdında Whatsapp’a ekle yazan bir cep telefonu numarası vardı. Bir nevi ikinci ekran uygulaması, reklamların ardından biraz farklı bir şekilde diziye uyarlanmış oldu. Artık fark seçici izleyiciler için etkileyici bir ilke imza attılar. Aynı zamanda mesaj yollayanların gelen mesajlarını sosyal medyada yayınlamalarıyla çokta başarılı bir reklam yaparak sosyal medya kullanıcılarının çoğuna erişmiş oldular. Notu dikkate alıp verilen numaraya mesaj atanlaraysa şifreli ipuçları geldi.