Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
'Uçak' Kaçık İlişkiler
Tuğçe Arıbaş
'Uçak' Kaçık İlişkiler
08.01.2020 Çarşamba 11:30

Her hafta her yaptığıyla mutlaka gündem olan Şeyma Şubaşı, yine en çok konuşulan isim oldu. Her şey yıllardır özel uçaklara alışan Şeyma’nın, THY ile İbiza’ya aktarmasız gidemediğine isyanıyla başladı. Fatih Altaylı’nın köşesinde bu durumu eleştirmesiyle artık her yerde Altaylı’nın yazısı ve Şeyma’nın kendisinin de ifade ettiği gibi boş cevabı konuşuldu.

Herkes Şeyma’ya kızıyor ama ülkenin en bilinir yazarları bile köşesinde Şeyma’ya yer verirken, onların bile yakın radarındayken suçun tamamını Şeyma’da da aramamak lazım. Şeyma’yı bu kadar konuşulur yapan, ekmeğine yağ süren onu eleştirenlerin ta kendisi. Onlar bu kadar konuştukça Şeyma gündemde kalmaya, ününü korumaya devam ediyor. Tam bir döngüye dönen bu durum kendi oluşturduğu girdabıyla sürüyor. Biz Şeyma’nın yaptıklarını bu kadar sorgularken, o “boş”luğunu sorgulama gereği bile duymuyor. Gurur duyuyor. Konuşulmaya devam ettikçe reklam anlaşmalarıyla servet kazanıyor. Kendisini küçük kızların takip etmesini istiyor. Başka bir ünlümüz çıkıyor, küçük kızların çalışan üreten kadınları örnek alması gerektiğini vurguluyor. Çok da güzel yapıyor ama onun vurgusunda akıllara tek bir soru vuruyor? Daha önce birlikte çekimler yaparken, arkadaşken aklın neredeydi diye. Ve insan sormadan edemiyor. Çocukların güzel örnekler alması gerektiğinin bu kadar bilincindeyken; evli, çocukları olan bir adamla aşk yaşarken sen, o çocuklara nasıl örnek olduğunu hiç düşündün mü diye?

İrem Derici’nin Sosyal Medya Rejimi

İrem Derici 30 günlük sosyal medya detoksu yapacağını kendi hesabı üzerinden duyurmuştu. Kendisinin gerçekten sosyal medya kullanmadığına artık tam inanmıştık ki; sonu her pazartesi başlanan ve salı günleri biten diyetlere döndü. Derici sosyal medya hesabında birçok kişiyi takipten çıkarırken, pek çok kişiyi de takibe aldı. Günümüzde sosyal medya o kadar hayatımızın merkezine yerleşti ki... Sosyal medya kullanımını azaltabilmek artık yemek yemeyi azaltamaya bir nevi rejimlere döndü. Yakında diyetisyenler gibi, sosyal medya hesaplarını az kullanmamızı sağlayacak meslek kolu çıkarsa şaşırmam!

Zorluklardan Zirveye

Bazen hayatınızın güzel olacağını bir şeyler başarabileceğinizi hissedebilirsiniz. Her şey bir yerden kırılma noktasına gelecektir ama o noktaya daha uzak olduğunuzu görüyorsunuzdur. Hayallerinizin gerçekleşeceği güne olan inancınız ve hayallerinizle yaşamaya devam etseniz de önünüzde duran kocaman gerçekleriniz vardır. Ne kadar yetenekli olursanız olun, aşkla yapmak istediğiniz işi, yeteneğinizin karşılığını daha göremediğiniz günlerdeyseniz hayatın zorluklarıyla da karşı karşıyasınızdır. Başardığınızdaysa o zor günleri ve yanınızda olanları unutmamak gerekir. Bu sürece en güzel örneklerden biri Simge Sağın. Müzikte 19. yılını dolduran Simge Sağın yaşadığı zorlukları anlattı. Buzdolabının bomboş olduğu, arkadaşının yardımıyla alışveriş yaptığını ve yıllarını makarna yiyerek geçirdiğini açıkladı. Geçirdiği tüm maddi sıkıntılar sonrası kendi ayakları üzerinde duran Sağın, şimdilerde kariyerinin zirvesinde. Genç kızlara örnek davranışların tartışıldığı şu günlerde örnek bir hayat hikayesi.

Y“aman” bu ne hal?


Can Yaman’ın bedelli askerliği sebebiyle saçını ve sakalını kestiği fotoğrafı internete düştü. Can Yaman’ın hayranlarına, fotoğrafı isim verilmeden gösterilse eminim ki çoğu Can olduğunu anlayamazdı. Neredeyse kendisi bile kendini tanıyamayacak hale gelen Can’ın; yeni imajının ve askere gitmeden önceki skandal açıklamalarının, yakında içinde olacağı yeni yapımlar üzerindeki etkisini göreceğiz ama Can, 2019 senesini çok arayacak gibi duruyor.