Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Kim Kardashian’a Kim Olduğunu Sorgulatacak Gerçekler!
Tuğçe Arıbaş
Kim Kardashian’a Kim Olduğunu Sorgulatacak Gerçekler!
27.04.2020 Pazartesi 01:45

Ermeni asıllı Kim Kardashian, dün akşam sosyal medya hesabında Osmanlı Türkleri, kadın ve çocukları öldürdü diyerek Türklerin, Ermenilere soykırım yaptığını zırvaladı. Kendisi her zaman bazı uzuvlarının abartılı büyüklüğüyle konuşulurken, bu sefer beyninin tam tersi oranda küçüklüğüyle gündemimize oturmuş oldu. 

Coronavirüs ile savaştaki başarımız, Avrupa ülkeleri dahil 55 ülkeye yardımlarımızla Türk’ün gücünü ve yardımseverliğini tüm dünyaya göstermiş oluşumuz hazımsızlık yapmış olacak ki hemen Türkleri barbar gösterme oyununa, karalama kampanyasına geçme gafletine düşmüş. 

Bizde düşene el uzatmak adettir. Böyle bri gaflete düşmüşken kendisine bir kaç şey hatırlatmak gerekli diye düşünüyorum.

1- Kendi markasına ait tüm ürünleri Türkiye’de ürettirdiğini, etiketlerinde made in Turkey yazdığını,

2- Kendisinin beynini kullanmadan (ki kullanmaya çalıştığında nasıl saçmaladığı ortada) yaptığı işinin, en önem verdiği fotoğraf çekimlerinde sadece bir Türk’e güvendiğini dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş ile çalıştığını,

3- Birinci Dünya Savaşı’ndan öncesinde, II. Abdülhamit döneminde “Yıldız Suikasti” olarak tarihe geçen Ermeni çetelerinin padişaha Yıldız Camisi’nden çıkarken yapmaya çalıştıkları suikastte padişaha zarar veremememiş olsalar dahi çok sayıda vatandaşın yaralanıp hayatını kaybettiğini,

4- Yakın tarihteki, Hocalı vahşetini… (26 Şubat 1992’de Ermeni güçleri, Azerbeycan’ın Dağlık Karabağ bölgesinde Hocalı kasabasının giriş ve çıkışını haince kaparlar. Sözde Ermeni soykırımı paylaşımında Kadın ve çocukları öldürdüler diyerek vurgu yapan Kardashian; 83 çocuk, 106 kadın ve 70'den fazlası yaşlı olmak üzere 613 Azeri vahşice öldürüldüğünü bilmezlikten geliyor… 487 kişin ağır yaralanırken; 68 kadın, 28 çocuk, toplam 150 kişiden halen haber alınamadı…)

5- Geçen sene bu zamanlarda; Dışişleri Bakanımız Çavuşoğlu’nun, Fransız Sonia Krimi’nin, Ermeni Soykırımı hakkındaki konuşmasına verdiği tarihe geçecek cevabını,

Ve sormak istiyorum,

1- Yaşadığı Amerika’nın Kızılderili katliamına ilişkin aynı tepkiyi gösterecek mi? ABD’nin resmi makamlarının Kızılderili kellesi başına 5 dolar ödemesi, yardım diye dağıttıkları battaniyelerle hastalık bulaştırılması ve 70 milyon kızılderilinin vatanını elinden alıp, katledilmesi hakkında ne düşündüğünü?

2- 16-19. yüzyıl arasında ABD’ye köle olarak getirilen 35 milyon Afrikalı’nın uygulanan işkencelerle öldürülmesine ne dediğini?

3- Dresten Katliamı’nda ABD ve İngiltere’nin Almanya’yı bombalaması sonucu 25 bin kişi hayatını yitirdi. Yangın fırtınalarında alevlerden kaçmaya çalışan insanlar boğularak öldü. Bu bombardımanın sebebinin sadece göz dağı vermek amacıyla yapıldığının söylenmesi başka hiçbir sebebinin olmadığının açıklanması hakkında ne hissettiğini?

4- 1945 yılında ABD’nin Japonya’ya attığı atom bombalarıyla 350 bin kişinin öldürülmesinin yıl dönümünde aynı tepkiyi gösterip göstermeyeceğini?

5- 70 yıl önce ABD’nin desteklediği Batista birliklerince 60 bin Kübalının katledilmesinin onun için ne ifade ettiğini?

6-  3 yıl süren Bosna Savaşı süresince uygulanan katliamlarda yaklaşık 250 bin Müslüman Boşnak tüm dünyanın gözü önünde öldürüldü. Onlar içinde 135 milyonluk hesabında 6 tane paylaşımı yapıp yapmayacağını?…

"Kim"ilerinin soykırım palavraları varsa bizimde yüzlerine vuracağımız gerçekler var! 

Daha bu maddeler uzayıp gider ama yarıda kesiyorum. Madem tarihe merak sarmış kendisine araştıracak sözde olmayan, gerçek soykırımlar kalsın!!!