Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Kariyerinin Zirvesinde 1,5 Yıl Sonra Öleceğini Öğrendi
Tuğçe Arıbaş
Kariyerinin Zirvesinde 1,5 Yıl Sonra Öleceğini Öğrendi
14.06.2021 Pazartesi 12:27

Estetik çılgınlığı, en güzel olma arzusu ve zayıfladıkça zayıflama isteği Seren Serengil’i neredeyse ölüm döşeğine getirdi. Önce mide ameliyatı ardından bağırsaklarını kestirerek iyice zayıflamaya çalışan Seren 45 kiloya kadar düştü. İstenen zayıflık geldi ama artık doktorları ameliyat olmazsa 1,5 yıl içinde öleceğini söylüyor. Ameliyatta çok riskli bir ameliyat. 

En doğru ve tarafsız şekilde magazin yorumu yapıyor yıllardır. Yorumcusu olduğu programları izleyince kendisine olan ön yargım takdire dönüşmüştü. Hep mantıklı konuşan Seren konu kendisi olunca en mantıksız kararları alıyor. Terzi kendi söküğünü dikemez misali… Bu halde bile bir yandan yeni markasına bir yandan reklam çekimlerine bir yandan tv programını yürütmek herkesin harcı değil. Dün akşam sosyal medyasındaki canlı yayınında hala yapması gereken işlerden ve pişmanlıklarından bahsetti. Kendisine ölüm büyüsü yapıldığını öğrendiğini açıkladı. Vasiyetini bile video olarak çekmiş. Seren Serengil’in bu geldiği son noktada gözler  kavgalı olduğu isimlerle kayıyor. Bakalım vicdanları ağır basıp bu kini bir kenara bırakabilecekler mi?

Marmara’ya da Uğurlu Gelecek Kadın Eli Değdi

Çok değerli aile dostumuz, İstanbul Üniversitesi Deniz Biyolojisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Gülşen Altuğ, müsilaja bakteri uygulaması yaptıklarını ve çok iyi sonuçlar aldıklarını duyurdu. Bu tabiki Survivor’dan Batuhan’ın elenmesi kadar bile haber yapılmadı ne yazıkki!


Gülşen ablam, 1 dakika bile sohbet etseniz hayran olucağınız, idol kadınlardan. Pozitif enerjisi, güler yüzü, bilgisiyle, merhametiyle eşi zor bulunur biri. Belkide ona olan hayranlığımdan akademisyenliği bu kadar sevip bir yandan da akademisyen olma yolunda yürüyorum. 

Ben uğurunada çok inanırım. Üniversiteme ilk kez onunla gidip kayıt yaptırıp 4 senede iki bölümden 1.’lik ile mezun olmuştum. 

Neye elini atsa çiçeklendirdiği gibi şimdi marmara denizine eli değdi. Eminimki geliştirdiği yöntemle müsilaj tarih olacak. 

Kimi kini bırakamıyor Buket Sarıgül’ü

Yıllardır gelen haberlere inanmıyor desem imkansız.

Göz görmeyince gönül katlanır desem imkansız.  Çarşaf çarşaf gazeteler Sibel Can ile Emir Sarıgül’ün teknedeki tatil görüntülerini verdi. 

Hep barışmak istiyordu desen imkansız. Artık bittiğini, fotoğraflarının bile yan yana getirilmemesini ve kariyerine çok kötü etkisi olduğunu söyledi. 

Her zaman 3 yanlış bir doğruyu götürecek değil ya! 3 imakansız 1 imkan yaratıyor demekki ki Emir Sarıgül ile Buket Aydın yeniden birlikte yakalandılar. 

Birisi mesleğinde zirveye gelmiş Sibel Can, diğeride nasıl olduğuna dair magazinsel yorum çok yapılsa da sonuçta belli bir noktaya ulaşmış Buket Aydın. Bir adamın kendilerini bu hale düşürmesine nasıl izin verebiliyorlar akıl ermiyor diyelim!